Om mig og min blog

Mit navn er Julie. Jeg er 30 år, bor i Silkeborg med min kæreste Mads og vores alt for dejlige unger Noah på snart 3,5 år og Arthur på 10 måneder. Jeg er uddannet fysioterapeut, kostvejleder, fitnessinstruktør og akupunktør. Jeg arbejder nu som selvstændig med denne dejlige blog, personlig træning, kostvejledning, fysioterapi, akupunktur, træning med gravide, træning med babyer og deres fitte mødre, og så underviser jeg på almindelige styrkehold. Jeg har desuden udgivet en kogebog HVERDAGSFAVORITTER sammen med min søde veninde og kollage Stinna. Kogebogen kan købes lige her og ellers ved afhentning hos mig til 20 % rabat.

Jeg har altid gang i en hulans masse projekter, jeg har krudt i røven, er ret så aktiv, men spiser til gengæld også hele tiden. Jeg elsker god mad, og jeg elsker at lave mad. Det perfekte mad for mig, er noget som er forholdsvis sundt, velsmagende og let at lave. Her er ingen løftede pegefingre, blot en spandfuld inspiration til at gøre dine kostvaner lidt sundere og din krop stærkere. Jeg er stort set altid i godt humør og prøver at skabe en god og rar stemning her på stedet!

Her på siden har jeg omkring 100.000 unikke besøgende og 340.000 sidevisninger, – det svinger dog lidt hver måned. Min instagramprofil har omkring 45.000 følgere. Velkommen til min blog, snup en masse opskrifter, tag et kig på madplanerne eller lad dig inspirere af træningsvideoer og madidéer til småbørn. Spørg endelig hvis der er noget du er i tvivl om.

Er du interesseret i enten personlig træning, kostvejledning eller at komme på nogle af mine forløb? Så tøv endelig ikke, skriv mig en mail på juliebruuns@gmail og hør mere :o)

 

SAMARBEJDE OG SPONSOREREDE INDLÆG

Jeg laver af og til sponsorerede indlæg, men kun med produkter jeg kan stå 100 % inde for. Anmeldelserne er min egen holdning og min ærlige mening. Når jeg takker ja til et sponsoreret indlæg, skal produktet eller oplevelsen kunne skabe et indlæg, som gavner mine læsere og passer ind til min blog.

Det vil stå klart at indlægget er sponsoreret, og virksomhedens navn er også nævn tydeligt. Hvis du har et projekt som du gerne vil have mig med på, er du velkommen til at kontakte mig på juliebruuns@gmail.com eller min agent Maria på Mk@collabmanagement.dk

Du kan se eksempler på tidligere sponsorerede indlæg her, her og her.

Kollagen nedenunder viser eksempler på sponsorerede samarbejder

 

COPYRIGHT

Du må meget gerne bruge mine opskrifter, det bliver jeg kun glad for. Det er super fedt, når mine opskrifter bliver brugt, men til gengæld knap så fedt hvis mine opskrifter kopieres uden link hertil, ellers hvis mine billeder snuppes uden aftale.

 

MIT CV:

Uddannelser og kurser:

 • 2012: uddannet gennem Fitness World som holdinstruktør i Stram op
 • 2012: uddannet gennem Fitness World som holdinstruktør i Puls Styrke
 • 2012: uddannet gennem Fitness World som holdinstruktør i Mave/balle/lår
 • 2012: uddannet gennem Fitness World som holdinstruktør i Body Fit
 • 2013: kursus i kineshio tape, Elastic Therapeutic Taping
 • 2013: uddannet gennem VIA University College som Fysioterapeut
 • 2013: kursus i idrætsfysioterapi, med speciale i knæ, ankel og fod området. Dette kursus tog jeg på La Santa.
 • 2014: basiskursus i ultralydsscanning
 • 2014: kursus i triggerpunkt akupunktur
 • 2015: Uddannet gennem AT-work som kostvejleder med speciale i vægttab
 • 2018: færdig som akupunktur (1,5 årig uddannelse)

 

Jobs:

 • 2012-2015: har arbejdet på Råbar i Aarhus, hvor jeg ud over at være på caféen, har kørt lidt kokkeskoler med undervisning i hvordan man laver rawfood.
 • 2014-2016: har arbejdet som selvstændig fysioterapeut på en inside klinik i Aarhus N
 • 2014: vikar på en fys-klinik i Horsens
 • 2014-2015: har kørt noget elastiktræning med en virksomhed i Højbjerg med baggrund som fysioterapeut
 • 2014-2016: underviser på fitness instruktør uddannelsen gennem AT work
 • 2014-2016: blogger her hos Bloggers Delight
 • 2015-2016: underviser på massør uddannelsen gennem AT work
 • 2015-2016: underviser på kursus i idrætsskader og kineshiotape gennem AT work
 • 2016-: underviser i Shape, TRX og Core i YO STUDIOS Aarhus C
 • 2016-: underviser på barselsforløb og gravidforløb i YO STUDIOS Aarhus C
 • 2016-: personlig træner og kostvejleder i YO STUDIO Aarhus C
 • 2016-: blogger hos Buzzanova
 • 2018-: selvstændig blogger, som en del af Collabmanagement
Print Friendly, PDF & Email

Comments

  • bente
  • 9. december 2016
  Svar

  hvor mange følgere har du 🙂

   • Julie
   • 9. december 2016
   Svar

   Hej Bente.
   Tænker du på bloggen her eller på min Instagram eller hvordan?
   Jeg har omkring 130.000 sidevisninger om måneden og 25.000 unikke. Det svinger meget 🙂
   På min Instagram har jeg 24.700 følgere
   Håber det er svar nok

  • Helle
  • 23. januar 2017
  Svar

  Hej Julie,
  Lige lidt ros herfra 😉
  Har lige kigget din blog igennem, da jeg selv skal til at begynde på kur. Det eneste jeg kan sige er Hold da op! Rigtig lækre opskrifter som jeg glæder mig rigtig meget til at prøve af! Havde aldrig troet man kunne glæde sig af en kur og måske endda komme til at nyde den lidt 😀 tak for det!

   • Julie
   • 23. januar 2017
   Svar

   Hej Helle
   Ihh mange tak. Hvor er det bare dejligt at høre.
   Jeg er vildt glad for du kan bruge opskrifterne.
   Held og lykke med kuren 😉
   Kh. Julie

  • susanne
  • 9. februar 2017
  Svar

  Hej Julie
  ser din lækre opskrift på grønlål salat hvor mange personer er den til og hvad er antalet general på dine opskrifter

   • Julie
   • 10. februar 2017
   Svar

   Hej Susanne
   Mine opskrifter er ofte til 3-4 mennesker. Alt efter hvor meget man spiser 😉 Salaterne rækker ofte til 3, mine simreretter og den salgs rækker tit til 4.
   Kh. Julie

  • Laura Ladefoged
  • 30. marts 2017
  Svar

  Tak Julie! Tak for nogle fantastiske madplaner og indkøbslister, du har virkelig gjort vores hverdag mere smagfuld og lettere ?

   • Julie
   • 3. april 2017
   Svar

   Hej Laura.
   Tusinde tak, sikke en dejlig besked. Det er jeg bare SÅ glad for 🙂

  • Katja
  • 4. juli 2017
  Svar

  Hej Julie
  Er der et link til hvor man kan købe bogen med alle de skønne opskrifter?

   • Julie
   • 12. juli 2017
   Svar

   Hej Katja. Undskyld mit sene svar, denne kommentar er simpelthen forsvundet helt for mig. Så ser den først nu 🙁 Men jo, den kan købes lige her: https://www.saxo.com/dk/hverdagsfavoritter_stinna-guldmann-markerjulie-bruun_indbundet_9788777499265?gclid=Cj0KEQjwkZfLBRCzg-69tJy84N8BEiQAffAwqgrux7IjEE3a4D8xCWY3QzifN-bnMVq5u1SlY-NgT7QaAid58P8HAQ&gclsrc=aw.ds Men burde da faktisk sætte et link ind her på siden 😉

  • Anita
  • 14. august 2017
  Svar

  Hej Julie.
  Findes madplaner og indkøbslister i din kogebog?
  Jeg har først nu opdaget bloggen, og jeg glæder mig til at prøve dine madplaner og opskrifter.
  Venlig hilsen Anita.

   • Julie
   • 15. august 2017
   Svar

   Hej Anita
   Nej der er desværre ikke sådanne sammensatte madplaner i bogen.
   Men en masse sundere mad i stil med det her på siden
   Tak fordi du kiggede forbi og har lyst til at suse lidt mere rundt her 🙂

  • Anna Mondrup
  • 1. september 2017
  Svar

  Hej Julie
  Har dine ugentlige madplaner også fokus på, at være økonomiske ift. hvis man er studerende og gerne vil prøve dine mad-ugeplaner

   • Julie
   • 6. september 2017
   Svar

   Hej Anna 🙂
   Ja det synes jeg faktisk de har. Jeg forsøger at genbruge de forskellige råvarer, så man undgår madspild, og så er det ganske almindelige basisvarer som alle kan købes i f.eks. nette! Så intet man skal have i dyre specialbutikker 🙂

  • Fie
  • 19. september 2017
  Svar

  Hej Julie,
  Tusinde tak for god inspiration, jeg bruger den ugentligt når madplanen til sammensættes.
  Jeg er dog rent ind i et problem – opskriften til dine mini kyllingedeller er ikke aktiv længere. Har du mulighed for at ligge den op igen? De er nemlig meget populære i vores hjem.

   • Julie
   • 22. september 2017
   Svar

   Hej Fie.
   Mange tak for din mail.
   Jeg kan simpelthen ikke finde opskriften. Jeg mindes ikke at have slettet den, men kan da godt se at de er helt væk.
   Må i gang igen så 😉

  • Tine
  • 17. oktober 2017
  Svar

  Hej Julie,
  Jeg har sendt en privat besked til din gmail adresse. Mon du har fået den?

   • Julie
   • 18. oktober 2017
   Svar

   Hej Tine. Jeg tror desværre ikke der er kommet nogle mails. Har lige tjekket spam, og der ligger heller ikke nogle 🙂 Sendte du den til juliebruuns@gmail.com?

    • Anonym
    • 20. oktober 2017
    Svar

    Ja, det gjorde jeg. Prøver lige at gensende…

 1. Svar

  Kære Julie,

  Vi søger en mad vlogger som kan lave nogen videoer ala ‘Tasty’ på youtube eller ‘So Yummy’ https://www.instagram.com/soyummy/?hl=en for en af vores kunder.

  Er det noget du kan klare? Vi kan evt.godt lave de sidste video-cuts, hvis det er udenfor dine spidskompetencer. Videoernes varighed skal være 45-75 sekunder.

  I så fald, kan du sende et budget estimat (ekslusiv materialer) på nedenstående serie:

  Æbleskiver

  Ris alamande

  Pandekager

  Boller

  Scones

  Laks & salat

  Smoothie

  Strawberry ice cream

  Vaffel opskrift

  Hvis du har nogen video eksempler, så send det gerne med. Jeg håber at du kan nå at svare senest i dag eller i morgen, da vi skal præsentere en samlet plan og budget på onsdag.

  På forhånd tak.

  • Charlotte
  • 23. februar 2018
  Svar

  Hej Julie,

  Jeg er stor fan af dine madplaner! Du har efterhånden lavet mange, og bliv endelig ved med det?? Men det er lidt træls at de nyeste er heeelt nede i bunden – kan det ikke gøres omvendt således at de nyeste madplaner er i toppen?:)

   • Julie
   • 23. februar 2018
   Svar

   Hej Charlotte 🙂
   Mange tak for din besked.
   Tænker du i bunden af kategorien “madplaner”?
   For de ligger i toppen af nyeste indlæg – altså hvis du kører hen over startsiden 🙂

  • Karin Thorsen Grøsfjeld
  • 16. oktober 2018
  Svar

  Hej Julie
  Jeg vil lige høre om du serverer pulled kylling varmt, til spinatvaflerne?

  Hilsen Karin

   • Julie
   • 18. oktober 2018
   Svar

   Det får vi som regel varmt til 🙂 Men du kunne da sagtens spises koldt dagen efter også 🙂

  • Kathrine
  • 15. december 2018
  Svar

  Hej julie.

  Når du skriver 200 grader i ovnen – er det så varmluft eller almindelig over- og underarme?

   • Julie
   • 15. december 2018
   Svar

   Jeg bruger næsten altid varmluft 🙂

  • Jonathan
  • 4. januar 2019
  Svar

  hej Julie. jeg er en dreng i 8. klasse som har projekt uge i næste uge. Jeg skal skrive om emnet “Den Perfekte Krop” sammen med de 2 andre fra min gruppe. Tænkte på om vi ikke kunne komme ude og interviewe dig mandag den 7. omkring vores emne.

  • Martin Have
  • 29. januar 2019
  Svar

  Hej Julie
  Er det kun mig der får dine uger i ugenplanen, i en mærkelig rækkefølge? De står slet ikke i nummerorden, men helt tilfældigt.

   • Julie
   • 1. februar 2019
   Svar

   Hej Martin.
   Det lyder lidt underligt. Altså så du ikke får den uge, der passer til den vi er i? 🙂
   Eller tænker du inde i mit index med madplanerne ? 🙂

    • Anonym
    • 2. februar 2019
    Svar

    Ja det er inde i madplaner, hvor startsiden er en tilfældig uge og den uge vi er i, godt kan stå temmelig langt ned på siden. Lige nu er rækkefølgen uge 1 – 27 – 30 – 5…

     • Julie
     • 3. februar 2019
     Svar

     Ok, ja det er fordi de hedder “ugens madplan: lasagne… osv.” så de ligger efter alfabetisk orden ift. hvilke retter der er på. Og ikke ift. hvilket ugenummer det er. Derfor 😉

  • Martin Have
  • 2. februar 2019
  Svar

  Hej igen, Ja det er inde i madplaner, hvor startsiden er en tilfældig uge og den uge vi er i, godt kan stå temmelig langt ned på siden. Lige nu begynder den med uge 1 – 27 – 30 – 5……

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.