Ugens madplan: laks, pastasalat, boller i karry, tærte og pikant kylling i fad

Så er uge 14 lige om hjørnet, og en ny madplan banker på døren.  I denne uge kan du finde en række nye sunde og skønne hverdagsretter. Mange af retterne er fryseegnet, så lav endelig en dobbeltportion, frys det ned og glæd dig over at have rester til en anden god gang.

De fleste af opskrifterne svarer til 3-4 personer, hvis I er en lille familie med 2 voksne og 2 børn, tror jeg mængderne passer meget godt til jer. Jeg håber du kan bruge et par af opskrifterne eller måske hele planen. Hvis du vil forsøge dig med hele planen, så kan du også snuppe den komplette indkøbsliste, – mon ikke nogle af tingene allerede findes i dine køkkenskabe.

Rigtig god fornøjelse med den og god uge 14

 

Madplan uge 14

 

 

Indkøbsliste

velb

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Previous Post Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

0 shares