Madplan uge 13

Så er der madplan til næste uge (uge 13). I denne uge er der en hjemmebagte sandwich med æggesalat på planen. Tirsdag kan du glæde dig til en lækker cremet pastasalat med sprød chorizo. Onsdag er der yderst hurtig og sundt aftensmad i form af æggewraps. Torsdag byder på hakkebøffer, spejlæg og bagte gulerødder. Fredag er lige så mormoragtig med kartoffelsalat, dog sammen med bagt laks. Og lørdag er der en af mine livretter på planen: enchiladas. Jeg håber det lyder som noget for dig og din familie.

Madplanen passer til en familie på 4 og alle retterne er super nemme og hurtige at bikse sammen. Her medfølger også en indkøbsliste, så du nemt kan få handlet ind til hele ugen. Den er igen lavet med tanke på at genbruge de ingredienser der bliver handlet ind, så man så vidt muligt undgår madspild. Gør din uge 13 super nem og snup både opskrifter og indkøbsliste, selvfølgelig helt gratis.

God fornøjelse i køkkenet.

 

Madplan uge 13

 

 

Indkøbsliste

 

Følg meget gerne med ovre på min Instagramprofil, hvor jeg deler mange flere madbilleder og inspiration

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  • Anne
  • 23. marts 2019
  Svar

  Hej Julie
  I opskriften til dine æggewraps skal der bruges yoghurt. Gør yoghurt æggewrappen mere luftig? 😊

   • Julie
   • 25. marts 2019
   Svar

   Hej Anne. Ja, den bliver mere luftig og lidt mere tyk idet, end hvis man bruger almindelig mælk 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

0 shares