Ugens madplan: burger med pulled beef, indisk simremad, bagte kyllingebryst og gulerodssalat

Så er madplanen til næste uge klar. Som sædvanligt kommer jeg med nemme og sunde hverdagsretter til hele ugen. Her er fokus på at genbruge råvarerne, både for at gøre det nemt og billigt, og for at undgå madspild. Retterne passer til en lille familie på 2 voksne og 2 børn (eller 2 voksne, hvor der så er madpakker til dagen efter).

I denne uge har jeg valgt lidt indisk simremad ud til jer, der er en masse grøntsager på programmet og i weekenden kan I se frem til hjemmelavet burger og sød kartoffelfritter. Desuden har jeg lagt et link ind til en dessertopskrift, hvor råvarerne fra madplanen kan bruges.

Nederst medfølger end indkøbsliste, som du kan printe ud. Rigtig god fornøjelse og god uge 6 til jer.

Psst.. vil du se sidste uges madplan, kan du finde den her! 

 

Madplan uge 6

 

 

Indkøbsliste

Skærmbillede 2017-03-01 kl. 10.41.41

Hvad med noget sødt til weekenden

Jeg foreslår kanelsnurrer, da du har alle ingredienserne til det 🙂 Du kan se opskirften her! Til dejen skal du nemlig bruge gær, salt, agavesirup, olie, vand, skyr, grahamsmel og hvedemel (alt sammen noget som du har købt ind til planen her)

Til cremen skal du bruge banan, smør, salt, kanel og agavesirup, så hvis du lige køber banan og smør ind! Bum.. så er du klar til at bage disse flotte kanelsnurrer. Bananen kan sagtens undlades – brug blot mere smør hvis det er.

DSC09109-680x1021

 

velb

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  • Lovisen
  • 5. marts 2017
  Svar

  Super lækre retter, den i indiske simreret skal helt sikkert prøves. Har lige lavet madglad, og handlet på Nemlig til den kommende uge – super nemt, og god start på den kommende uge…

   • Julie
   • 8. marts 2017
   Svar

   Hej Louise. Ej hvor godt 🙂 Det er jeg super glad for! Håber du kan lide retterne så 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

0 shares