Ugens madplan: vietnamesiske sandwiches, blomkålssuppe, spinattærte og pastasalat

Så er madplanen på banen igen, denne gang med en blomkåls-thaisuppe på menuen. En pastasalat med hjemmerørt pesto, fiskefrikadeller, vietnamesiske sandwich og en lækker tærte har også sneget sig ind. Alle retterne er lavet til 4 personer. De steder jeg har skrevet “lav dobbeltportion”, er så der er rester til dagen efter. Det kan du selvfølgelig bare lade være med, hvis du ikke orker rester. Men det er da super nemt (og billigt) ikke at skulle i køkkenet hver aften.

Indkøbslisten som følger med er lavet ud fra at du laver de her dobbeltportioner. Rigtig god fornøjelse med det, og god uge 5 til dig!

 

Madplan uge 5

 

 

Indkøbsliste

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  • Anne
  • 27. august 2017
  Svar

  Hej Julie
  Tak for en altid inspirerende madplan! Suppen skal hvert fald også på menuen hos mig i morgen ? Jeg har lige et andet spørgsmål: kan det passe, du ikke har trukket en vinder i din konkurrence om fiskeolie? Eller er det bare mig, der har overset det? ?
  God søndag!
  Knus Anne

   • Julie
   • 28. august 2017
   Svar

   Hej Anne
   Hvor dejligt du kan bruge det 🙂
   Håber suppen smager dig så.
   Jeg har trukket en vinder af konkurrencen 😉

 1. Pingback: Ugens madplan: pastaret med kylling og svampe, hel kylling, kartoffelsalat og speltsalat - Julie Bruun

  • Annie Hedegaard Hansen
  • 26. august 2018
  Svar

  Lækker madplan.
  Jeg er tilmeldt så jeg får madplanen på mail, men de sidste par uger har jeg ikke fået den. Er det ikke mærkeligt? 🙂

   • Julie
   • 27. august 2018
   Svar

   Hej Annie
   Det er fordi jeg nu har så mange tilmeldte, at man ikke længere kan sende dem ud gratis. Så jeg er ved at undersøge hvad mulighederne lige er så 🙂 Beklager mange gange. Håber snart de kommer ud igen på mail.

    • Annie Hedegaard Hansen
    • 8. september 2018
    Svar

    Ahh det er derfor. Nå men jeg håber det lykkedes igen ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

1 share