Ugens madplan: Pasta-kyllinge-grøntsags-fad, tærte uden melbund, kyllingeburger og afrikansk shakshuka

Så er det jo næsten uge 51, og en dejlig uge er netop gået. I sidste uge var dette på madplanen! I den kommende uge kan du glæde dig til en aften med pas-dig-selv-mad (et fad med pasta, grøntsager, kylling og en hjemmeavet ærtepesto som blot skal passe sig selv i ovnen), der er en tærte lavet på en bund af revet kartoffel, gulerod og ost sammen med lidt grønt og en humus. Desuden finder du en marokkansk rødbedesalat, kyllingeburger med humus og chilimayo, og en nordafrikansk ret kaldt shakshuka på denne uges madplan. Der er ikke så meget jul over disse retter, men nogle gange er det vel meget rart lige at trække sig fra alt julemaden.. eller hvad? ;o) Hvis du ikke kan få nok julemad, så har jeg en helt masse juleopskrifter lige her.

Planen her rækker til 3-4 personer (alt efter hvor meget I spiser). Jeg håber I får en skøn uge 51 – måske den bliver lidt lettere, nu hvor aftensmaden til hele ugen er planlagt, og indkøbslisten også følger med.

 

Madplan uge 51

 

 

Indkøbsliste

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Previous Post Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

0 shares