Årets første sunde og nemme madplan

Madplan uge 1, 2019

 

 

Indkøbsliste:

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  • Johanne
  • 2. januar 2019
  Svar

  Hej Julie. Tak for mange gode opskrifter og lækker madinspiration. Har du et cirka budget på dine madplanen eller skifter det fra uge til uge? Vi er selv 2 studerende på SU, så det ville være en ekstra hjælp til at holde budgettet, hvis madplanerne også passer prismæssigt 🙂

   • Julie
   • 3. januar 2019
   Svar

   Hej Johanne – selv mange tak 🙂
   Jeg ved det ikk præcist, men jeg ved at budgettet er ok lavt. Jeg har fået flere henvendelser fra folk der handler ind efter dem, og de siger det er ret billigt til netop folk på S.U. Mit bud ville være omkring 600 kr for en her uge med mad til 2 for hver aften + rester til frokost.
   Hvis du skulle handle ind og gemme bønnen, må du endelig vende tilbage – er faktisk helt nysgerrig nu 😉

 1. Pingback: Ugens madplan: cremet pastaret, kartoffelsuppe, falafler og salat - Julie Bruun

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

0 shares