Madplan uge 47 – boller i karry, græskarsuppe, lasagneruller med kylling, marokkansk gulerodssalat og veggiedeller

Så er det jo næsten uge 47, og en dejlig uge er netop gået. I sidste uge var dette på madplanen! I den kommende uge kan du glæde dig til en aften med boller i karry, helt klassisk men med lidt grøntsager og så en sauce på kokosmælk, der er min favorit græskarsuppe på planen, lidt marokkansk gulerodssalat og mine yndlings veggiedeller. Og så er der lasagneruller med kylling på også! Planen her rækker til 3-4 personer (alt efter hvor meget I spiser). Mange af retterne kan der snildt laves store portioner af, så er der masser af mad til fryseren.

Jeg håber I får en skøn uge 47 – måske den bliver lidt lettere af at smutte ned og handle ind nu efter indkøbslisten her. Så skal du ikke lægge hovedet i blød hver aften i den kommende uge, eller bruge oceaner af tid i køkkenet. Retterne er nemme og fulde af grøntsager. God fornøjelse

 

Madplan uge 47

 

 

Indkøbsliste

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  • Trine-Sofie
  • 18. november 2018
  Svar

  Det ser virkelig lækkert ud. Jeg er ny her og takker mange gange for at andre har ideerne til lækre madplaner og overskuddet til overskuelige dosmersedler?

   • Julie
   • 19. november 2018
   Svar

   Velkommen til 😀 Super dejligt det kan bruges..

  • Inge
  • 18. november 2018
  Svar

  Dejlige opskrifter

   • Julie
   • 19. november 2018
   Svar

   Mange mange tak 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

39 shares