Ugens madplan: lasagne, gulerodssalat, laks med pesto og squashpasta-salat

Her er endnu en madplan, som igen byder på nemme og hurtige retter til en familie på 4. Eller til et par, som ønsker rester til madpakken eller til fryseren. Alle råvarer kan købes i det lokale super marked og alle retter er hurtige og proppet med en masse grøntsager.

Hvis I missede madplanen for sidste uge, kan den findes her. Den bød bl.a. på en pastaret med kylling, soltørret tomat og hvidløg. Enchiladas med kylling, en jordskokkesuppe og nemme tortillapizzaer med laks og dilddressing. I denne uge kan du glæde dig til endnu en pastaret, også med kylling og hvidløg – men i versionen her er der også svampe og hvidvin. Ellers byder ugen på lasagne, enchiladas igen (men denne gang i en efterårsudgave med græskar), en gulerodssalat, en squashpasta og bagt laks med pesto. Rigtig god uge 43 til jer.

 

Madplan uge 43

 

 

 Indkøbsliste

skaermbillede-2016-10-27-kl-12-50-36

velb

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

 1. Svar

  WAW! Det lyder bare som en skøn uge. En af dem hvor man virkelig kan mærke at det rykker i livet på den gode måde. Jeg ønsker dig alt det bedste med alt det nye og ikke mindst med kogebogen.

   • Julie
   • 7. november 2016
   Svar

   Hej Marina.
   Mange tak skal du have.
   Hvor er du sød.
   Det er dejligt ja, tusinde tak altså.
   Kh Julie

 2. Svar

  Det lyder som en masse super lækkert mad du har fundet frem til 🙂 Gør det det hver uge? Og har du nogensinde overvejet en måltidskasse og få næsten færdiglavet sund og variende mad leveret til døren?

   • Julie
   • 13. november 2016
   Svar

   Mange tak. Ja det gør jeg 🙂 Altså deler en madplan.
   Nej det har jeg faktisk ikke rigtigt, jeg kunne sagtens finde på at få mine varer leveret. Det har jeg prøvet før, og det er også skønt. Men jeg vil helst ikke have færdiglavede retter leveret, da jeg for det første foretrækker at lave maden selv, så ved jeg både hvad der er i, + jeg elsker at lave mad. Hvis jeg fik leveret færdiglavede retter, havde jeg jo heller ikke noget at putte på bloggen og dele med mine læsere 😉
   Men en gang i mellem kunne det da være lækkert nok at få noget leveret, uden at røre en finger 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

10 shares