Virkelig lækker og sund mad på farten fra Circle K - Julie Bruun

Virkelig lækker og sund mad på farten fra Circle K

For et par uger siden var jeg en tur forbi Circle K i Odense, for at smage på deres nye LÆKRE mad på farten. Nu tænker man nok “lækkert mad fra en tankstation, ej nu holder hun sgu!” Det var nemlig cirka min mors reaktion, da jeg spurgte om vi skulle hente noget fra Circle K – hun grinte bare af mig. Men altså nu må jeg lige slå en ting fast her.. det er lækkert, – de har virkelig oppet sig ift. kvalitet, smag, friskhed, sundhed og det visuelle. Jeg tænker nemlig også tank-mad som hotdogs, burgere eller en pølsemix med en Cocio til. Men som I an se på billederne, er der sket en seriøst udvikling her.

Vi prøvesmagte f.eks. denne kylling karry, som er lavet på dansk kylling, med grøntsager og kokosmælk. Den står opdelt i monteret, så man først samler ris, grønt, og sauce når den skal varmes. Det var faktisk min favorit fra dagen.

Pizzaerne herunder er lavet på surdejsbunde, og står også rimelig ubagte i monteret – så de først bages når man bestiller dem. Her fandtes 3 versioner, og selvom vegetarpizzaen frister mest, vil jeg anbefale den med spicy salami.

Billedet nedenunder er en hjemmelavet lasagne

Her er en ratatouillesalat med perlebyg, tomat og edamamebønner

Her er en pastasalat med kylling, karry, kål og ristet skinke

Søde piger jeg arbejdede sammen med Maria og Jeanett

Deres sandwich som fås i mange forskellige slags

Min lille mand, som bare var så god at have med. Han opførte sig så fint, sov næsten hele tiden og var i pigernes arme det meste af tiden.

Psst.. maden her indes ind til videre på to tankstationer i Vejle og denne her i Odense.

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  • Cecilie
  • 12. juli 2018
  Svar

  Ej, det ser lækkert ud!
  Har du fået at vide, hvornår de planlægger at udvide til resten af landet?
  Har nemlig en Circle K lige rundt om hjørnet (i Aarhus). Det er da genialt take away 😍

   • Julie
   • 13. juli 2018
   Svar

   Ved det ikke helt, ved de er i gang med det, men ind til nu har de desværre kun maden i de tre butikker. Jeg har nemlig også en tæt på i Silkeborg, som desværre heller ikke har det. Men de har til gengæld vildt gode (og billige) smoothies i alle butikkerne..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

0 shares