Kode: Jeg har brug for jeres hjælp i forbindelse med en kalve-konkurrence, pleeease.. - Julie Bruun

Jeg har brug for jeres hjælp i forbindelse med en kalve-konkurrence, pleeease..

Jeg har brug for jeres hjælp! Jeg har nemlig sagt ja til at være med i en konkurrence, om at lave den bedste ret med kalvekød. Vi er 5 bloggere som hver især har teamet op med en restaurant/ en kok om at udvikle den bedste opskrift og tage de fineste billeder af en spændende ret med kalvekød. Jeg har hooket op med Substans i Aarhus og vi har sammen kommet frem til denne ret: kalvespyd i en lækker krydret blommemarinade, en blomkålspuré, kålskud, grønne asparges og en purløgs-flødesauce. Jeg er selv helt oppe at køre over resultatet, det er virkelig en lækker kombination af både noget grønt, sprødt og fedme. Selve opskrift deler jeg meget snart i et andet indlæg, men ind til da kan I finde lidt om retten, konkurrencen og de andre 4 bloggere inde på voresmad.dk – det er også her I kan stemme på hvilken af de 5 retter med kalv der er den bedste, og jeg håber selvfølgelig rigtig meget at I har lyst til at bakke mig op og give os en stemme 🙂 – man er samtidig med i lodtrækningen om en middag til en værdi af 10.000 kr.

Jeg har været lidt i tvivl om jeg skulle takke ja til at være med i denne her lille dyst og kampagne, da jeg på daværende tidspunkt var super højgravid. Jeg synes bare den var ret sjov, og jeg ville egentlig meget gerne være med, så tog chancen og hev søde Stinna med ned og skyde billeder, hvis nu jeg pludselig ville få veer. Vi fik skudt billederne, og bare 2 timer efter startede mine veer. Så man må sige det lige var på faldrebet. Men jeg nåede det, og nu er de forskellige bud på kalveretter at finde lige her.

Vil du selv være med i legen, kan du lave dit bud på den bedste ret med kalv og dele det på instagram. Brug hashtagget #bedsteretmedkalv og vær med.

Åå forhånd TAK, hvis du har lyst til at støtte os HER

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

 1. Svar

  Jeg krydser fingre – og har selvfølgelig stemt<3

   • Julie
   • 30. maj 2018
   Svar

   Åh mange tak. Du er sød 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

0 shares