Ugens madplan: clubsandwich, falafler og bønnepasta med laks

Madplanen for uge 15 byder på falafler, ærtedip, salat, pandekager, clubsandwich og en pastaret med laks og kokossauce. Håber I kan bruge lidt inspiration herfra.

Mine madplaner rækker til 2 voksne og 2 mindre børn (der spiser knap så meget), lav gerne dobbeltportion, for at få det række længere, måske også til en portion til fryseren. Retterne er super nemme og ganske sund. Jeg har fokus på at genbruge råvarerne og spise rester, så det både gøres så billigt og så tidsbesparende som muligt. Derfor når der står “lav dobbeltportion”, har jeg sat dobbelt mængder på indkøbslisten.

 

Madplan uge 15

 

 

Indkøbsliste

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Previous Post Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

0 shares