Ugens madplan: oksekød i rød karry, blomkålsrisotto, laksefad og pasta med oregano og fløde

Endnu en ny madplan har ramt bloggen, og i næste uge skal der bl.a. lidt fisk på menuen i form af et thai inspireret fiskefad. For at blive i thai-kategorien kommer der også en simreret med oksekød, grønt og karry. Ellers er der en pastaret med kylling og en citron-oregano-flødesauce og en blomkålsrisotto med svampe, citron og parmesan på næste uges plan.

Hvis I gerne vil lure på sidste uges madplan, kan I finde den her! Den bød også på en række nemme og lækre hverdagsretter for hele familien, så som en mexicansk suppe med kylling, coq au vin for den utålmodige, lidt græsk mad og hjemmebagte pitabrød.

I denne uge er der igen indkøbsliste med til hele gildet. Rigtig god fornøjelse med det hele.

 

Madplan uge 5

 

 

Indkøbsliste

 

Skærmbillede 2017-03-07 kl. 21.41.26

velb

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Pingback: Ugens madplan: cremet pastaret, kartoffelsuppe, falafler og salat - Julie Bruun

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

0 shares