Ugens madplan: burger med pulled beef, indisk simremad, bagte kyllingebryst og naanbrød med falafler

Så er madplanen til næste uge klar.

Som sædvanligt kommer jeg med nemme og sunde hverdagsretter til hele ugen. Her er fokus på at genbruge råvarerne, både for at gøre det nemt og billigt, og for at undgå madspild. Retterne passer til en lille familie på 2 voksne og 2 børn (eller 2 voksne, hvor der så er madpakker til dagen efter).

I denne uge har jeg valgt lidt indisk simremad ud til jer, der er en masse grøntsager på programmet og i weekenden kan I se frem til hjemmelavet burger og sød kartoffelfritter. Desuden har jeg lagt et link ind til en dessertopskrift, hvor råvarerne fra madplanen kan bruges.

Nederst medfølger end indkøbsliste, som du kan printe ud.

Rigtig god fornøjelse og god uge 51 til jer.

Psst.. vil du se sidste uges madplan, kan du finde den her! 

 

Madplan uge 51

 

 

Indkøbsliste

 

Og så var der lige den kage der, eller noget sødt til weekenden..

 

Jeg foreslår kanelsnurrer, da du har alle ingredienserne til det ? Du kan se opskriften her! Til dejen skal du nemlig bruge gær, salt, agavesirup, olie, vand, skyr, grahamsmel og hvedemel (alt sammen noget som du har købt ind til planen her)

Til cremen skal du bruge banan, smør, salt, kanel og agavesirup, så hvis du lige køber banan og smør ind! Bum.. så er du klar til at bage disse flotte kanelsnurrer:

 

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Previous Post Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

0 shares