De 15 mest populære opskrifter i 2017

Jeg har set sådan en liste her hos flere af mine dygtige blogger-kollegaer, og jeg synes faktisk det er en super hyggelig måde at runde året af på og kigge tilbage på året der gik, rent opskriftmæssigt.

Jeg har været inde og lure på hvilke opskrifter der er blevet besøgt flest gange i år 2017, og det en god blanding mellem sødt, salater og aftensmadsretter. Selvfølgelig er det lidt “snyd”, da de nyere opskrifter jo selvfølgelig ikke har ligget på bloggen så længe som de helt gamle, og derfor heller ikke har haft så mange dage til at trække trafik. Så derfor er listen også præget af flest ældre opskrifter.

Det er helt vanvittigt så langt førstepladsen stikker af fra alle de andre pladser, rul ned og se med hvilken der er tale om. Måske du allerede har gættet det ;o) Håber I kan bruge listen, det kan være du har lavet en enkelt eller to herfra. Tak fordi I læser med.

 

De 15 mest besøgte opskrifter i 2017

 • 1. pladsen er uden tvivl thaisuppen med kylling. Den er blevet besøgt hele 70.000 gange i løbet af år 2017. Det er over dobbelt så mange gange som 2. pladsen.

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  • Helen
  • 30. december 2017
  Svar

  Den er også sindssygt god, den thaisuppe! Laver den ofte herhjemme som både nem hverdagsmad og gæstemiddag piftet op med frisk koriander og peanuts. De er altid imponerede;)

   • Julie
   • 3. januar 2018
   Svar

   Hej Helen. Åh mange tak, det er jeg super glad for at høre 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

0 shares