Ugens madplan: laksefad i kokossauce, pizza, grøn salat og tærte

Så er vores ferie så småt ved at lakke mod enden. Vi starter begge igen på onsdag, så vi har lige 2 dage endnu. I morgen skal Mads og jeg have kærestedag, så Mads har planlagt hvad vi skal hele dagen og jeg ved intet 🙂 Vi har været rigtig meget sammen med familien og har nærmest ikke haft noget som helst tid alene, så jeg glæder mig vildt meget til i morgen.

Håber I har nydt ferien, selvom vejret ikke har været sådan helt overdrevet lækkert. Sommervejret starter vel op, når alle vi skal starte på arbejde igen ;o)

Her er madplanen for næste uge, en uge hvor rigtig mange (tror jeg) skal starte op igen. Så derfor har jeg også valgt lidt lette og hurtige hverdagsretter til jer.

God uge 31. Knus herfra..

 

Madplan uge 31

 

 

Indkøbsliste

 

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Previous Post Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

0 shares