Ugens madplan: kylling-karry, laks med pesto, grønkålssalat og fiskedeller

 Skærmbillede 2017-04-04 kl. 12.39.01
Så går vi ind i påskeugen, en uge med forhåbentlig god tid til hygge. Jeg skal lige arbejde idag, mandag, tirsdag og en lille smule onsdag. Men så tager vi også afsted til København (igen). Denne gang for at besøge Mads familie, spise lidt god påskemad, gå nogle lange ture, måske spille lidt spil og bare have goood tid til hinanden. Jeg glæder mig!
Måske det ikke passer ind i planerne med en madplan, når man sådan skal til påskefrokoster mm. Men I skal dog alligevel ikke snydes for den. Så er der en ny madplan klar til jer. 5 nemme og sunde hverdagsretter, som alle er hurtige at bikse sammen, og som alle passer til en lille familie med børn.
Madplanen er lavet så den passer til 2 voksne og 2 børn, eller til 2 voksne med madpakker til dagen efter. Jeg har forsøgt at tænke lidt genbrug ind i planen og prøver at ramme så bredt på jeres smagsløg som muligt, men hvis I har nogle ønsker, så skyd endelig :o)
Jeg håber I kan bruge enten dele af planen eller snuppe det hele med jer, i så fald er der en indkøbsliste nederst i indlægget som svarer til hele ugen.
Rigtig god uge 15, rigtig god påske og god fornøjelse i køkkenerne.

Madplan uge 15

 

 

Hvis I vil se flere madplaner, kan I få et overblik over dem alle her!

Måske en af de andre uger passer bedre til din smag.

 

Indkøbsliste

Skærmbillede 2017-04-04 kl. 12.18.14

velbekomme

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Maja Funch Jeppesen
    • 10. april 2017
    Svar

    Det lyder som nogle superlækre og appetitlige opskrifter! Jeg skal da helt sikkert prøve dem!! 1000 tak for masser af fantastiske opskrifter! 🙂

  1. Pingback: Madplan uge 16 - Julie Bruun

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

0 shares