Ugens madplan: club sandwich, pastapesto med laks og tærte

Skærmbillede 2017-03-30 kl. 09.26.20

I torsdags sendte jeg et nyhedsbrev ud til dem, som har tilmeldt sig det. I brevet delte jeg madplanen for næste uge. Jeg er nemlig taget et smut til København med min familie, for at fejre min lillesøsters fødselsdag, og så bare for at hygge og slappe lidt af. Derfor ville jeg gerne være lidt på forkant med madplanen. Hvis I ikke har tilmeldt jer nyhedsbrevet, kan I gøre det lige her.

Jeg linker lige her til de retter som kom på planen, selve indkøbslisten kan I få igennem brevet.

Rigtig god fornøjelse med det, og god uge 14 til jer :o)

 

 

velbekomme

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  • Pernille
  • 3. april 2017
  Svar

  Hvordan får man indkøbsslisten? Jeg er tilmeldt nyhedsbrevet.

   • Julie
   • 9. april 2017
   Svar

   Hej Pernille. Beklager mit sene svar. Du skulle meget gerne have modtaget det så på mail, via mit nyhedsbrev. Jeg har i hvert fald forsøgt at sende det ud til alle som er tilmeldte ;o)

  • Randi Bigum Lyngsø
  • 4. april 2017
  Svar

  Hej Julie

  Jeg er meget glad for din blog og finder med stor glæde inspiration til sundere aftensmad vha. din madplan. Jeg har et spørgsmål til madplan uge 14 (billedecollagen). Der er vist et billede af en grøn salat med broccoli, avocado, ruccola og ærter samt pinjekerner, men den er ikke nævnt nogle af ugedagene. Den ser lækker ud og ville høre om du vil uploade en opskrift på denne, hvis den ikke allerede findes på din blog (det har jeg ikke kigget efter).
  Vh. Randi

   • Julie
   • 9. april 2017
   Svar

   Hej Randi. Mange tak skal du have. Jeg er så glad for at du kan bruge det 🙂 Salaten fremgår også i madplanen og er linket til. Det er den som hedder “grøn salat” og som er på om mandagen 🙂

    • Randi Bigum
    • 10. april 2017
    Svar

    Hej Julie
    Hvor pinligt:-) Tak for dit svar. Nu er der ingen undskyldning for ikke at lave den:-)

     • Julie
     • 14. april 2017
     Svar

     Det skal du slet ikke tænke på 😉

  • Anna
  • 17. april 2017
  Svar

  Jeg har aldrig fået indkøbssedlen til denne uge. Kan du mon sende nyhedsbrevet igen?

  Mvh Anna

   • Julie
   • 26. april 2017
   Svar

   Hej Anna. Åh beklager jeg først ser din kommentar nu. Går ud fra det er for sent? Ellers må du sige til 😉 Så sender jeg med det samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

0 shares