Kode: Ugens madplan: thaimad, blomkålsrisotto og pasta med oregano og fløde - Julie Bruun

Ugens madplan: thaimad, blomkålsrisotto og pasta med oregano og fløde

Skærmbillede 2017-03-07 kl. 21.50.43

Endnu en uge er fløjet afsted, og huhej hvor tiden bare flyver afsted. Jeg har vildt travlt med bloggen og jeg elsker det. Det er så skønt I følger med! Endnu en ny madplan har ramt bloggen, og i næste uge skal der bl.a. lidt fisk på menuen i form af et thai inspireret fiskefad. For at blive i thai-inspireret-kategorien kommer der også en simreret med oksekød, grønt og karry. Ellers er der en pastaret med kylling og en citron-oregano-flødesauce og en blomkålsrisotto med svampe, citron og parmesan på næste uges plan.

Hvis I gerne vil lure på sidste uges madplan, kan I finde den her! Den bød også på en række nemme og lækre hverdagsretter for hele familien, så som en krydret og cremet omgang indisk simremad med kylling, naanbrød med falafler og tzatziki og hjemmelavede burger med pulled beef.

I denne uge er der igen (igen) indkøbsliste med til hele gildet. Rigtig god fornøjelse med det hele.

 

Madplan uge 11

 

 

Indkøbsliste

 

Skærmbillede 2017-03-07 kl. 21.41.26

velb

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Pingback: Madplan uge 12 - Julie Bruun

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

0 shares