Ugens madplan: thaimad, blomkålsrisotto og pasta med oregano og fløde

Skærmbillede 2017-03-07 kl. 21.50.43

Endnu en uge er fløjet afsted, og huhej hvor tiden bare flyver afsted. Jeg har vildt travlt med bloggen og jeg elsker det. Det er så skønt I følger med! Endnu en ny madplan har ramt bloggen, og i næste uge skal der bl.a. lidt fisk på menuen i form af et thai inspireret fiskefad. For at blive i thai-inspireret-kategorien kommer der også en simreret med oksekød, grønt og karry. Ellers er der en pastaret med kylling og en citron-oregano-flødesauce og en blomkålsrisotto med svampe, citron og parmesan på næste uges plan.

I denne uge er der igen (igen) indkøbsliste med til hele gildet. Rigtig god fornøjelse med det hele.

 

Madplan uge 11

 

 

Indkøbsliste

 

Skærmbillede 2017-03-07 kl. 21.41.26

velb

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Pingback: Madplan uge 12 - Julie Bruun

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

0 shares