Ugens madplan: lasagne med kylling og spinat, spinatvafler med laks, kartoffelsalat og gullashsuppe

Skærmbillede 2017-02-08 kl. 13.30.30

Uge 7, den helt store skiferie uge. Skal du afsted? Jeg skal desværre ikke. Med Noah, skulle vi vist invitere bedsteforældre med – så vi på skift kunne komme ud på løjperne, og så koster det jo lige en slat mere. Så vi bliver hjemme i år, men næste år gad jeg nu altså godt.

Jeg tænker også at madplanen måske ikke bliver helt så brugt, som den plejer her i uge 7. Men til alle jer som ikke skal afsted, – I skal ad stadig have endnu en madplan.

Sidste uge (se planen her) stod den bl.a. på boller i karry, thaisuppe med fisk og bagte kikærter, gourmet hottere, og små tærter med guacamole og bagte tomater. Næste uge bliver i samme dur, også lette og sundere hverdagsretter som egner sig til hele familien. Igen fokus på at undgå madspild, og igen med tilhørende indkøbsliste. Rigtig meget velbekomme, god appetit og god fornøjelse i køkkenerne. Psst.. Del meget gerne dine kreationer med mig på Instagram, jeg vil SÅ gerne se hvad I får lavet (min profil @juliebruunsblog)

 

Madplan uge 7

 

 

Indkøbsliste

Skærmbillede 2017-02-08 kl. 13.22.04

velb

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Previous Post Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

0 shares