Ugens madplan: thaisuppe med fisk, gourmethottere og en pastaret med fløde, citron og oregano

skaermbillede-2016-11-25-kl-11-19-10

Endnu en uge er gået. Det har været ret fedt at få lov til at arbejde igen, og aflevere (og endnu mere at hente) et rask (og glad) barn i vuggestuen igen. Jeg har til gengæld haft en del hængepartier at samle op på, efter sådan en hjemmeuge. Hvis du har lyst til at høre mere om min uge, og hvad jeg sådan render og bruger tiden på. Kan du læse mere i indlægget her.

Madplanen for næste uge står på en lækker thaisuppe, som jo passer så glimrende ind i dette kolde og mørke vejr. Der er en pastaret på menuen med citron, oregano og fløde. Torsdag står den på hjemmelavede gourmet hottere med det hele, hvor brødene genbruges fredag og ketchuppen genbruges lørdag. Fredag fyldes brødene med hønsesalat, bagte tomater (gerne vendt i en masse hvidløg) og ristet parmaskinke. Lørdag er planen at bruge ketchuppen sammen med frisk pasta og krydrede kødboller.

Der er en indkøbsliste nederst, håber I kan bruge nogle dele eller hele planen. Rigtig god fornøjelse, og dejlig uge 48 til jer 🙂

 

Madplan uge 48

 

 

Indkøb:

skaermbillede-2016-11-25-kl-11-09-37

velb

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Previous Post Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

0 shares