Ugens madplan: mørbradgryde, tortillapizza, fiskedeller, grøntsagstærte og falafler

skaermbillede-2016-11-12-kl-10-32-49

Hold da op en uge. Min stakkels lille dreng er blevet ramt af skoldkopper, så vores weekend har stået på knap så meget søvn, men rigtig mange krammere og trøsten. Det er ikke så sjovt, men det skal jo overstås.

Vores uge kommer til at stå på barn-hjemme-fra-vuggeren og nærmest ingen arbejde. Lidt hyggeligt, men jeg kommer vist ret meget bagud med arbejde, kan jeg forudse. Sådan er det jo nogle gange med små børn, det er ikke altid så forudsigeligt. Håber jeres uge bliver skøn dog. Knus Julie

 

Madplan uge 46

 

 

Indkøb

skaermbillede-2016-11-11-kl-19-40-46

velb

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Previous Post Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

0 shares