Vil du vinde en landholdsdragt og fodboldbleer til din guldklump?

DSC09336

//Indlægget er sponsoreret

Jeg har været så heldig at modtage den fineste lille fodbolddragt til Noah, med hans navn på ryggen samt en pakke fodboldbleer fra Libero. Det har jeg, fordi der jo snart er EM i fodbold (ikke at jeg går så meget op i det, men det gør faren dog) og så er det da lidt sjovt at komme ungen i en dragt og en ble, som passer til festen, så der ligesom er fyret op for stemningen. Det kan godt være at lille Danmark ikke er med, men man kan vel godt være stolt af sit land og bakke lidt op omkring det, med en rigtig dansk lille fodboldunge, ikke? 😉

Det er så sådan at man kan vinde denne her lille landsholdsdragt, med navn på ryggen fra Libero. Det kan man ved at samle koder (10 styks), ved køb af bleerne. Dragten er da ret sjov at gemme til de bliver større. Kunne det være noget for jer, kan du se mere om det her.

Nu har jeg testet bleerne, og de er af højeste kvalitet, det er Libero jo generelt. De suger godt, er dejlig bløde og så er de jo skide søde og drengede. Kampagnen som Libero lancerer forløber juni-juli.. Så gogogo!

Her er lidt billeder af min lille fodboldgut, jeg regner stærkt med at han bliver en af morgendagens stjerner, og kan tjene styrtende med penge til sin lille mor ;o)

DSC09341

DSC09323

13295353_10153593193661517_1326127015_n

Får du nu ikke samlet 10 blekoder, så har du også mulighed for at vinde en fodbolddragt + en pakke fodboldbleer lige nu og her hos mig. Det skal lige siges at dragten kun fås i størrelse 86/92 & den dragt du vinder hos mig er uden navn. Men det du skal gøre er at følge med på Bloglovin, det gør du lige her, samt skrive en lille kommentar herunder. Så trækker jeg snart en heldig vinder.

Held og lykke

Knus fra Noah og jeg :o)

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  • Mille
  • 27. maj 2016
  Svar

  Fars dag kommer snart og det ville være den perfekte gave at putte lillemanden i når far er ret så tosset med fodbold 🍀💙🇩🇰

  • Mia HB
  • 27. maj 2016
  Svar

  Den vil jeg så gerne vinde til min skønne venindes lille dreng. Hun går helt amok hvis Oskar får sådan en. Hun er tidligere professionel målmand i håndbold, så han har allerede været ude og kigge et par gange. Med den der på bliver han så meget en del af sportsfesten!

  • Nanna
  • 27. maj 2016
  Svar

  Hvor er han søøøød 🙂 jeg ville så gerne vinde dette sæt til min nevø. Hans forældre er ikke ligefrem sportsinteresseret, men det er jeg (mosteren). Især i fodbold, som jeg også selv spiller!

  • Helle
  • 27. maj 2016
  Svar

  Jeg håber jeg bliver den heldige vinder 🙂

  • Bianca
  • 27. maj 2016
  Svar

  Jeg krydser fingre for at kunne give den her til min kommende niece ☺️☺️

  • Camilla A
  • 27. maj 2016
  Svar

  Det er virkelig et fedt sæt!
  Min skønne nevø er fuldstændig bidt af fodbold og vil blive ellevild over at få et sæt fodboldtøj at spille i. 🙂

  • Ditte Christensen
  • 27. maj 2016
  Svar

  Det ville være fantastisk at give i gave til vores vennerpar som er helt vild med fodbold. Derees kære Alberte ville se fantastisk ud i denne dragt!

  • Chris Lynggaard
  • 27. maj 2016
  Svar

  Mit gudbarn ville elske denne præmie. Og så kommer den fra et ægte fodboldhjerte!

  • Mathilde
  • 27. maj 2016
  Svar

  Det kunne da være så fint❤️

  • Helle
  • 28. maj 2016
  Svar

  Åh jeg ville elske at se min datter møffe rundt i landsholdstrøje 😍

  • Carina Madsen
  • 28. maj 2016
  Svar

  Min kærestes niece, Ane, vil se så sød ud i sådan en fin spillerdragt!

  • Lise Overgaard
  • 28. maj 2016
  Svar

  Hvor er han charmerende , din lille Noah. Jeg håber jeg vinder sættet til mit barnebarn , Anton.

  • Line B. Lauridsen
  • 28. maj 2016
  Svar

  Lækkermås😄👌
  Min kæreste fylder snart 30 år og jeg ved at det vil smelte hans store foldbold – og farhjerte fuldstændigt, hvis vores datter Liv på 9 mdr. kan mysse ham godmorgen i de rød hvide farver☺️🙏

  • Christine D C
  • 28. maj 2016
  Svar

  Det skal min datter Maja 🙂 Hendes far er (selvfølgelig) helt tosset med fodbold så sådan en dragt til hende vil være et stort hit 🙂

  • Titi
  • 28. maj 2016
  Svar

  Den ville være perfekt til bettemanden.. 😊⚽️

  • Julie
  • 29. maj 2016
  Svar

  Vi venter en lille dreng, som kommer ud om en månedstid. Det ville være den bedste start på et lille fodbold stjerneliv, med en fodboldtrøje og fodboldbleer 🙂 Så sødt!

  • Line Nielsen
  • 30. maj 2016
  Svar

  Åh den vil min lille nevø og ikke mindst hans fra elske. ⚽️👏🏻

  • Julie K
  • 31. maj 2016
  Svar

  farmand ville være eldevild over at kunne komme vores lille Elliot i sådan et sæt 😍!

  • Anette Skaarup
  • 31. maj 2016
  Svar

  Den ville min Felix bare se smart ud i. Så er han klar til at se fodbold med sin far 😀

  • Maria
  • 2. juni 2016
  Svar

  Hvor ser det cool ud!! Jeg krydser fingre for mig og min søn på knap 2 år vinder

  • Jenny
  • 3. juni 2016
  Svar

  Jeg har en håndfuld venninder med drenge i den størrelse, så jeg håber på at gøre en af dem glad

  • Adil Terzic
  • 14. juni 2016
  Svar

  Hejsa.. jeg har en lille datter (vores første barn) som vi fik sidste år efter 2 års træning for at få hende ☺ ku vild meget tænk mig at vinde sådan en dejlig lille dragt til hende da hun er vores et og alt. Mange hilsner fra os 3 ☺

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

0 shares