Thaisuppe – den bedste suppe

thaisuppe

Thaisuppe – med kylling, grønt og nudler

Thaisuppe er min favorit suppe og denne version af en thaisuppe er den bedste jeg nogensinde har lavet. Den er med en masse grøntsager, kylling, fuldkornsnudler og en sauce lavet på rød karrypaste, soya, fiskesauce, kokosmælk og andre gode sager.

Jeg synes suppen er perfekt afbalancet ift. smage og konsistens. Den er nemlig både stærk og sød, saltet og krydret. Den har masser af bid fra både kylling og alle grøntsagerne. Den er cremet og alligevel tynd i det, da den ikke er blendet – men alle grøntsagerne har bid. Lige som jeg allerbedst kan lide en suppe. Så er den nem at lave og suppen skal bare stå og passe sig selv en stor del af tiden.

Opskriften giver en stor portion, nok til 6-8 personer. Den kan halveres, men du kan også bare lave den store portion og så fryse den ned. Den er nemlig super fryseegnet og tager slet ikke skade af at blive varmet op igen. Det er virkelig en fordel når hverdagen skal være nem at den kan gemmes og varmes op senere. Hvis du ønsker rester og bare opbevarer den i køleskabet, bliver den absolut heller ikke dårligere. Dagen eller et par dage efter er den stadig god.

 

Thaisuppe opskrift

Udskriv
4.5 fra 4 stemmer

Thaisuppe

Min yndlings suppe over dem alle, krydret thaisuppe med masser af fylde
Forb. tid15 min
Tilb. tid25 min
Samlet tid40 min
Ret: Suppe

Ingredienser

 • 3 store gulerødder
 • 1 løg (jeg brugte skalotte)
 • 1 porre
 • 3 fed hvidløg
 • 1 peberfrugt (gul eller rød)
 • 2-3 cm frisk ingefær
 • 1 dåse bambusskud (120 g i drænet vægt)
 • 400 g kyllingebryst (inderfilet)
 • 1 bouillonterning + 8 dl vand (jeg bruger grøntsagsbouillon)
 • 2 dåser kokosmælk (800 ml)
 • 4 tsk. rød karrypaste
 • 4 spsk. karry
 • 6 spsk. soya
 • 4 spsk. fiskesauce
 • 4 små spsk. kokossukker (eller brun farin eller rørsukker)
 • evt. nudler hvis du synes (det plejer jeg)

Sådan gør du

 • Du kan snitte alle grønsagerne groft eller fint, det er op til dig hvordan du ønsker din suppe. Jeg kom gulerod, løg, hvidløg og ingefær i en minihakker – så det blev meget fint hakket. Peberfrugt og porre lod jeg være grovere, så der var større stykker i suppen.
 • Skær (eller klip, jeg bruger altid en saks) kyllingen i små bidder hvis du bruger kyllingebryst og ikke inderfilet og kom lidt olie i en wok og svits karrypaste og karry af. Vend nu kyllingen heri til det er let brunet af
 • Læg kyllingen til side og smid lidt mere olie på panden og svits nu alle grønsagerne af. Når de er blevet bløde, kommes kyllingen tilbage i wokken.
 • Tilføj kokosmælk, soya, fiskesauce, bouillonvand (kogt vand med terningen opløst i) og kokossukker og lad suppen simre i 20 minutters tid – gerne under låg hvis din wok har det
 • Hvis du gerne vil have nudler i, tilsættes de til sidst og simrer videre yderligt 5 minutter under låg

Ingredienslisten til denne thaisuppe kan måske virke lidt lang, men egentlig er det bare en masse grønt og kylling, og så har jeg brugt lidt forskelligt til selve suppen. Rød karrypaste kan erstattes af karry, dog er pasten ret lækker spicy. Soya, fiskesauce og kokossukker er helt perfekte som kombination, da der både er lidt af det salte, lidt af det søde og lidt umami. Desuden er hele herligheden rørt op med kokosmælk, for at gøre det cremet.

Jeg håber virkelig I har lyst til at prøve opskriften af på min absolut favorit thaisuppe. Det er bloggens absolut mest læste, brugte og kommenterede opskrift. Så håber virkelig den lever op til forventningerne nu ;o)

thaisuppe

velb

Andre thairetter:

Hvis du er vild med thaisuppe som jeg, så vil du måske også synes om boller i karry i thaiversion eller pad thai med tigerrejer

Vi har også en thaisuppe med i vores kogebog “Hverdagsfavoritter” blandt en masse andre nemme og sundere opskrifter. Hvis det lyder som noget for dig, kan du læse mere om bogen her. Eller købe den her, så støtter du bloggen :o)

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  • Mor til 3
  • 4. februar 2016
  Svar

  Lyder super lækker. Hvilken kokosmælk bruger du? Jeg troede ikke kokosmælk var spor sundt, men du bruger det ofte i dine thairetter mm :-))). Jeg er ikke heldig med kokosmælk og bruger det derfor aldrig, MEN jeg må altså give det et forsøg mere.
  Så kan du anbefale en god kokosmælk, der tilmed er sund? :-))

   • Julie Bruun
   • 4. februar 2016
   Svar

   Jeg bruger egentlig en ikke light udgave, da jeg synes den er langt mere lækker i både smag og konsistens end light. Men går man op i kalorier, kan man jo ty til den fedtfattige. Der er da en del kalorier i en kokosmælk, men sammenlignet med en piskefløde f.eks. finder jeg kokosmælken sundere 🙂 Det handler selvfølgelig også om måde, så det ikke bruges hver eneste dag og så bør man nok også kigge på hvad man sætter sammen med kokosmælken. Så i og med jeg oftest bruger mange grønsager og magert kylling til – tænker jeg det går an som sundt 😉 Jeg har fundet et link til dig her, som fortæller lidt om kokosmælkens sunde fordele: http://w-da.encolo.com/c-sundhed/13-sundhedsmassige-fordele-af-kokosmalk Vh Julie

   • Vivian
   • 19. april 2017
   Svar

   Hooooold kæææft suppen er lækker!!!!
   Det er absolut ikke en overdrivelse, at det ER verdens bedste suppe!!!! ? woooaaarw det er ikke sidste gang jeg laver den!!!! ???

    • Julie
    • 26. april 2017
    Svar

    Hej Vivian. Ej hvor er det bare en dejlig kommentar. Hvor fantastisk du kan lide den 😀

  • Maja
  • 4. februar 2016
  Svar

  Mhmhm det ser utrolig lækkert ud, suppe er så lækkert om vinteren, denne må jeg prøve 🙂

   • Julie Bruun
   • 4. februar 2016
   Svar

   Håber du kan lide den så 🙂 Ja det er jeg nemlig også ret fan af 😉

   • bjørn rudbeck
   • 22. oktober 2016
   Svar

   ingen grund til at købe light kokosmælk, køb den rigtige og hæld vand i, så har du light kokosmælk til halv pris 🙂

    • Julie
    • 24. oktober 2016
    Svar

    Hej Maja, Jeg er helt enig. Jeg bruger heller ikke selv light. Jeg har brugt helt almindelig cremet (og fed) kokosmælk i denne version ;o)

  • Mor til 3
  • 4. februar 2016
  Svar

  1000 tak for svar:-). Er vild med din blog / tak for skøn inspiration :-))

  Kh
  Tanja

   • Julie Bruun
   • 5. februar 2016
   Svar

   Selv tak 🙂 Mange tak for dine søde ord..

  • Mia
  • 5. februar 2016
  Svar

  Tak for den gode opskrift. Du har vist glemt at skrive hvornår vandet skal i 😉

   • Julie Bruun
   • 8. februar 2016
   Svar

   Åh ja, du har så evigt ret. Mange tak fordi du skrev. Det er tilføjet nu ;o)

  • Louise
  • 6. februar 2016
  Svar

  Fantastisk lækker suppe, den skal da helt sikkert snart laves igen. Jeg undlod dog boullion og de 8 dl vand, skal der virkelig også det i, foruden 2 ds kokosmælk ?
  Tak for en dejlig blog med gode opskrifter!!

   • Julie Bruun
   • 8. februar 2016
   Svar

   Hej Louise, jeg kan godt høre det faktisk lyder af ret meget. Men ja, vi kom så mange nudler i at der lige pludselig var meget lidt væske. Derfor tilføjede jeg en ekstra dåse kokosmælk og de 4 dl vand ekstra. Så bruger man ikke så mange nudler, er det selvfølgelig heller ikke nødvendigt. Så tænker at den sagtens kan skæres ned, som du har gjort, hvis man bruger lidt færre nudler end os 😉 Tak for kommentar. Dejligt du kan bruge mine opskrifter

  • Charlotte
  • 11. februar 2016
  Svar

  Ser så lækkert ud! Kan man mon erstatte kokossukkeret med noget andet, eller evt bare udelade det?

   • Julie Bruun
   • 12. februar 2016
   Svar

   Det giver et lækkert resultat hvids du kommer noget sødt i, da den er ret stærk suppen. Så jeg ville ikke helt undlade det. Men brun farin eller rørsukker måske så? 🙂

  • Stine
  • 27. april 2016
  Svar

  Mmm lækker suppe! Tak for den opskrift og dine mange andre lækre opskrifter! Jeg søger altid på din hjemmeside når jeg mangler aftensmad/kage inspiration 😊 KH Stine

   • Julie Bruun
   • 29. april 2016
   Svar

   Hej Stine. Ihh mange tak skal du have. Ej det er jeg bare super glad for at høre, det gjorde lige min fredag endnu bedre. Rigtig god weekend ti dig.. Kh. Julie

  • Kamilla
  • 5. september 2016
  Svar

  Rigtig lækker suppe! Jeg synes dog den blev for sød til min smag, så næste gang halverer jeg lige mængden af sukker 👍

   • Julie Bruun
   • 6. september 2016
   Svar

   Hej Kamilla. Ok, ja det kan da godt være jeg godt kan lide lidt søde ting;) Jeg har i hvert fald ikke tænkt over at den er for sød. Men så kan man nemlig bare justere efter sin egen smag. Men super skønt du kunne lide den ellers, og at du tænker der bliver en næste gag 😉 Kh. Julie

  • Max
  • 6. september 2016
  Svar

  Troede at “Den bedste suppe i verden” var lidt af en udmelding, men må da indrømme, at den virkelig er god! Jeg har suppleret med en 8-10 limeblade (dem har jeg altid liggende på køl), som jeg synes runder smagen af!

   • Julie Bruun
   • 6. september 2016
   Svar

   Hej Max. Haha, ja det er også en lidt voldsom titel, men synes virkelig det er den bedste jeg længe har smagt 😉 Super fedt du også er fan. Kh Julie

 1. Pingback: Rød karry ret med oksekød – Julie Bruun

 2. Pingback: Indonesisk karrysuppe med rejer – Julie Bruun

  • Camilla
  • 18. november 2016
  Svar

  Jeg har lige smagt din suppeopskrift og EJ HVOR ER DEN FANTASTISK! Hold da op! Den bliver så meget anbefalet, det er helt sikkert 🙂 ?

   • Julie
   • 20. november 2016
   Svar

   Hej Camilla. Ej mange tak. Ihh hvor godt. Det er jeg bare SÅ glad for du synes, og at du har lyst til at sprede den 😉 Mange tak..

  • Anonym
  • 20. januar 2017
  Svar

  Det er så sandelig en lækker suppe 🙂 Jeg har også tilføjet citrongræs som giver en vidunderlig smag til den..men jeg vil også sige, man skal beregne god til at lave retten. Når man er alene om at lave retten går der nemt et par timer med at snitte o.s.v men det er det hele værd!

   • Julie
   • 23. januar 2017
   Svar

   Hej.
   Mange tak, dejligt du kan lide den.
   Ok, et par timer det er også lang tid. Jeg tror jeg bruger en halv time på den 🙂
   Men det kan være du er lidt mere grundig end mig så 😉

  • Anonym
  • 17. februar 2017
  Svar

  Er det store eller små dåser kokus mælk?
  Hvor mange ml?

   • Julie
   • 24. februar 2017
   Svar

   Store dåser. Mener de er 400 ml stykket 🙂

  • Else Marie
  • 24. februar 2017
  Svar

  KOKOSSUKKER – hvad er det – har aldrig hørt om det!

   • Julie
   • 3. marts 2017
   Svar

   Det er bare en form for sukker som er udvundet af kokospalmen. Det smager lidt ala brun farin eller rørsukker. Sådan lidt “brændt” på den gode måde 😉 Det kan købes i stort set alle almindelige super markeder. Jeg er ret vild med det, især til krydrede varme retter, som min thaisuppe her.

  • Regitze
  • 14. marts 2017
  Svar

  Mega lækkert, lavet den her til aften, det var super nemt 🙂 Vil helt klart lave den igen !

   • Julie
   • 16. marts 2017
   Svar

   Hej Regitze.
   Det er jeg bare super glad for at høre.
   Dejligt du kunne lide den 🙂
   Tak. Kh. Julie

  • Laura kjelstrup
  • 22. marts 2017
  Svar

  Hvilken buollionterning er det? Kød eller grøntsag? Eller er det lige meget!?

   • Julie
   • 30. marts 2017
   Svar

   Tjae, jeg bruger faktisk bare lige dem jeg har liggende. Men jeg synes der er mere smag i okse end i grøntsags- bouillon 🙂 Men jeg har også lavet suppen uden selve bouillonterningen, og det fungerer også heeeelt fint 😀

  • Rikke
  • 25. marts 2017
  Svar

  Hej Julie

  Kan man bruge noget andet end rød karrypasta?

   • Julie
   • 30. marts 2017
   Svar

   Hej Rikke.
   Karrypasten er en rimelig “vigtig” ingrediens i suppen, da det er den som giver en stor del af smagen hertil. Jeg har ikke lige prøvet suppen uden, men du kan måske bare bruge almindelig karry og så evt. give den lidt chili også, for at beholde det stærke 🙂

  • Anonym
  • 3. april 2017
  Svar

  Super lækker suppe, har lavet den et par gange. Lidt info, så er palme sukker det samme som kokos sukker, og det er nemmere at få fat i palmesukker, da det kan købes i alle orientalske butikker.

   • Julie
   • 9. april 2017
   Svar

   Hejsa. Mange tak dit tip 🙂 Jeg troede blot der var en form for kokossukker, som netop hed kokos palmesukker 😉

 3. Pingback: Asiatisk vegetarisk suppe - med kokosmælk og lime - Stinna

  • Maria Poder
  • 3. august 2017
  Svar

  Hej Julie
  Jeg elsker din blog og har prøvet rigtig mange af dine opskrifter efterhånden! 😉
  Denne thai suppe elsker jeg også bare og det gør mine børn heldigvis også…
  Jeg synes det ligner, at kokosmælken skiller en smule, når den er kommet i suppen. Har du også prøvet det? Jeg bruger ikke light…
  Uanset laver jeg den helt sikkert igen!
  Tak for din skønne opmuntring til et sundt liv og for dine virkelig dejlige opskrifter – dem nyder min familie og jeg selv godt af 😉

   • Julie
   • 4. august 2017
   Svar

   Hej Maria.
   Hvor dejligt I kan bruge det, det er jeg rigtig glad for 🙂
   Nej det har jeg faktisk ikke rigtig tænk over den gør, hmm.. der kan være lidt forskel på de forskellige kokosmælk. Måske det ikke sker næste gang, hvis du prøver en anden kokosmælk 🙂
   Selv tak i hvert fald. Tak fordi du følger med på siden

  • Betina
  • 9. august 2017
  Svar

  Hej Julie,

  Ville det passe godt med ris ved siden af i stedet for nudler i?

   • Julie
   • 10. august 2017
   Svar

   Hej Betina.
   Det tænker jeg sagtens du kan ja 🙂 Jeg ville nok ikke komme risene i selve suppen, men blot servere dem ved siden af.

  • Dorte
  • 21. august 2017
  Svar

  Ihhh altså hvor er den god.
  Den kan sagtens spises, også i august 🙂

   • Julie
   • 22. august 2017
   Svar

   Hej Dorte, hvor dejligt du kan lide den 🙂 Det er jeg super glad for.

  • Signe
  • 21. september 2017
  Svar

  Denne suppe er røget direkte til tops på vores hitliste. Deler link til højre og venstre. Så lækker!! Tak for den:)

   • Julie
   • 22. september 2017
   Svar

   Hej Signe.
   Ej hvor godt, det er jeg bare SÅ glad for at høre. Dejligt I kan lide den..

  • Linda Sønderup
  • 15. november 2017
  Svar

  Min kollega har lavet suppen og er så vild med den at nu er den spredt til os kolleger 🙂
  Glæder mig til at lave den!

   • Julie
   • 15. november 2017
   Svar

   Hej Linda. Ej hvor godt 🙂 Det er jeg bare glad for at høre..

 4. Pingback: Thaisuppe med bagt laks og ristede kikærter - Julie Bruun

  • Kristina
  • 20. november 2017
  Svar

  Har lavet denne suppe til aften, og det var bestemt ikke sidste gang! Super lækker og nem at lave.
  Fik også indviet min minihakker, og undrer mig nu over at jeg har kunnet undvære sådan en – den er jo genial 🙂

   • Julie
   • 21. november 2017
   Svar

   Haha, ja ikke? Det er jeg bare glad for at høre. Dejligt at minihakkeren lige kan lette og gøre arbejdet i køkkenet langt sjovere 🙂

  • Jette
  • 26. november 2017
  Svar

  Nøøøøj. Jeg har så lige fået mig en ny yndlingssuppr. Kæft den er go.

   • Julie
   • 27. november 2017
   Svar

   Hej Jette. Ihh hvor godt. Mange mange tak. Dejligt du kan bruge opskriften

  • Jette
  • 26. november 2017
  Svar

  Nøøøøj den er go. Jeg har da så lige fået mig en ny yndlings suppe. Kæft den er go.

  • Mia
  • 20. december 2017
  Svar

  Kan fiske mælken undlades?

   • Julie
   • 3. januar 2018
   Svar

   Hej Mia.
   Fiskesaucen kan godt undlades, men den giver en del af smagen. Det er den der bidrager med denne her omtalte umami-smag :o)

  • Emilie
  • 2. januar 2018
  Svar

  Hej jeg tænkte om suppen godt kan laves uden kylling, og om kyllingen er en stor del af smagen?

   • Julie
   • 3. januar 2018
   Svar

   Hej Emilie. Nej det kan den sagtens. Kyllingen giver mest bare fylde og mæthed, men ikke rigtig noget smag 🙂

  • Emma
  • 4. januar 2018
  Svar

  Ser virkelig lækker ud! Jeg er netop lige nu igang med at lave den… Spændende at se resultatet! 🙂
  Knus Emma

   • Julie
   • 5. januar 2018
   Svar

   Hej Emma. Mange tak. Håber du kan lide den 😀

   • Julie
   • 10. januar 2018
   Svar

   Håber du kunne lide den 😀

  • Pernille
  • 16. januar 2018
  Svar

  Virkelig fantastisk opskrift, som jeg fik anbefalet af en veninde.
  Vi er to suppe-hadere i huset, så jeg gjorde det, at jeg lod kyllingen blive oppe efter bruning og så smed jeg 200 gram røde linser ned med grøntsagerne. Kun 3 deciliter vand (kunne se, at mange syntes den var på den tynde side uden nudler), og da den så havde simret i 25 minutter blendede jeg det hele af to omgange så det blev fuldstændig cremet før kyllingen kom tilbage igen. Serveret med ris. Så var det mere en slags sovs.
  Jeg synes virkelig, du har ramt en god smagskombination, og jeg ville aldrig have tænkt på at brænde karryen af først. Det bliver i hvert fald ikke sidste gang jeg laver den!

   • Julie
   • 18. januar 2018
   Svar

   Ej det lyder også som en lækker måde at lave retten på 🙂 mums.. Dejligt I kunne lide det 🙂

    • Pernille
    • 8. maj 2018
    Svar

    Det er faktisk anden gang jeg laver den nu, og nu mens den simrer smager den bare akkurat lige så godt som sidst!
    Jeg vil i øvrigt lige sige, at der faktisk bliver til 8 portioner med linser. Så vi havde pludselig til mange gange i fryseren sidst, haha 🙂

  • Malene Ø
  • 18. februar 2018
  Svar

  Er fuldstændig blæst bagover!!! Denne suppe er fantastisk, smagen er lige i skabet. Nu er jeg selv stor fan af supper, men den her ramte resten af familien også. Lavede bare en portion til mig, der skulle bruges som madpakke, når jeg var på arbejde. Men sådan gik det ikke.
  Kæresten og børnene har nu bestilt en ny portion til aftensmad, så denne gang må jeg ty til dobbelt portion (så er der en chance for jeg kan få en portion med på arbejde denne gang ?).

   • Julie
   • 19. februar 2018
   Svar

   Hej Malene.
   Ej hvor godt 😀 Det er jo en virkelig dejlig besked at få 🙂

  • Henriette
  • 19. februar 2018
  Svar

  Hej Julie,
  Tusind tak for skøn og sund madinspiration!
  Man bliver jo nødt til at prøve denne suppe med alle de anbefalinger ?
  Mit spørgsmål går på, om du tænker man kan servere den for en på 16 mdr. eller om den er for stærk/krydret? ☺️

   • Julie
   • 20. februar 2018
   Svar

   Håber du kan lide den så 😀 Ja altså du kan jo komme lidt mindre karrypaste i, så er den ikke så stærk 🙂

  • Henriette
  • 19. februar 2018
  Svar

  Hej Julie,
  Tusind tak for skøn og sund inspiration ?
  Man bliver jo nødt til at prøve denne suppe med alle de fantastiske anbefalinger!
  Tænker du, at den er for stærk/krydret til, at man kan servere den for en lille mand på 16 mdr? ?

  • Sandie
  • 25. februar 2018
  Svar

  Er det bare en kyllinge bouillonterning? ?

  • Sandie
  • 25. februar 2018
  Svar

  Er det kyllinge bouillon du bruger? 🙂

   • Julie
   • 26. februar 2018
   Svar

   Ja eller okse, det jeg lige har 🙂

  • Anna
  • 13. marts 2018
  Svar

  Kan suppen fryses?

   • Julie
   • 14. marts 2018
   Svar

   Hej Anna.
   Det kan den 🙂

  • Rikke
  • 22. juli 2018
  Svar

  Kan man bruge grøn i stedet for rød karrypasta?

   • Julie
   • 23. juli 2018
   Svar

   Tjae, det kan du godt. Men smagen bliver jo noget andet – jeg er klart mest til den røde karry passe, men hvis man er til den grønne, kan du sagtens skifte den ud med denne 🙂

  • Birita
  • 12. september 2018
  Svar

  Hej. Jeg er ikke bekendt med fiskesauce. Hvad er det? Og kan det købes i almindelige supermarkeder? Jeg har ikke prøvet at lave suppen endnu (har haft opskriften længe!), men NU skal det være 😉

   • Julie
   • 17. september 2018
   Svar

   Det er en asiatisk specialitet. Jeg synes det er lidt nødvendigt her i. Det står ved siden af soya og den slags i super markeder. Det lugter virkelig ikke for godt, men lad dig ikke skræmme. Det gør underværker i asiatiske retter 😉 Håber du kan lide suppen

  • Daliborka
  • 17. september 2018
  Svar

  Den bedste suppe EVER. Vi elsker den hjemem hos os, og vores gæster 😉

  • Daliborka
  • 17. september 2018
  Svar

  Den bedste suppe EVER. Vi elsker den hjemme hos os, og vores gæster 😉

   • Julie
   • 17. september 2018
   Svar

   Åh hvor godt 😀 Dejligt I kan lide den 🙂

  • Ditte
  • 19. september 2018
  Svar

  Hej Julie
  Er vild med dine opskrifter og laver jævnligt store portioner af de lækre retter 🙂 Må dog lige kommentere på denne, da jeg synes den er MEGET sød. Første skefuld var god, men så blev den så kvalmende sød at jeg desværre slet ikke kunne få mere ned.
  Jeg har nu lavet den igen og jeg lavede en dobbelt portion, altså en kæmpe portion. Her puttede jeg først blot 5 teske kokossukker i (og skulle jeg have fulgt opskriften skulle der have været 12 spsk i) og det var en helt passende mængde synes jeg. Blot lige en erfaring herfra 😀 Måske andre oplever det lignende.
  VH Ditte

   • Julie
   • 21. september 2018
   Svar

   Hej Ditte.
   Dejligt du kan lide den, og perfekt du bare justerer efter din smag. Vi har jo ret forskellige smagsløg og jeg har egentlig aldrig selv tænkt over den er for sød, og har heller aldrig hørt det fra andre 🙂 Men derfor kan du jo sagtens synes det. Men tusinde tak for dit input, er altid rart med noget feed back på opskrifterne 😀

  • Sarah
  • 19. oktober 2018
  Svar

  Wow den her suppe tager mig tilbage til dengang jeg boede i Thailand ? har aldrig fundet og lavet en opskrift som smagte ligeså godt som alt det thai mad jeg spiste mens jeg boede der, men den her… Wow??

   • Julie
   • 20. oktober 2018
   Svar

   Mange mange tak. Det er bare den fedeste kommentar..

  • Maj-Britt Pedersen
  • 21. oktober 2018
  Svar

  Hej Julie! Jeg har ikke prøvet at lave din suppe endnu men lyder til at folk er vilde med den. Men ville bare lige høre om suppen, er det den der bliver kaldt “Tom kha” ? Kan se din suppe er noget mørker end den jeg omtaler men der putter man heller ikke karrypasta i. Eller hvordan er du faldet over opskriften? Jeg er halv thailænder så bli’r bare lidt ekstra nysgerrig (= mvh Maj-Britt

   • Julie
   • 23. oktober 2018
   Svar

   Hej Maj-Britt
   Jeg kan godt se at den minder lidt om ja, men det var faktisk ikke forsøg på at ramme en allerede eksisterende thaisuppe. Det var blot en kombi af alle de ting jeg allerbedst kan lide i en thairet 🙂 Så den kom nok egentlig frem lidt tilfældigt ved en kombi af det jeg elsker og det jeg lige havde af grøntsager osv. i køleskabet

  • Anette
  • 23. oktober 2018
  Svar

  Hej Julie

  Tusind tak for en super god blog! Virkelig mange gode og lækre opskrifter:)

  Lige nu sidder jeg og spiser resten af salaten med stegt græskar-kikærte snask, som vi fik til aftensmad i går sammen med din krydrede pastaret med kødboller. Mega lækkert….min mand, der er lettere “kålskeptisk”, var fuldstændig vild med salaten – og også pastaretten naturligvis:)

  Vi skal have suppen til aftensmad i dag, men jeg ville lige høre dig, hvor mange nudler du cirka plejer at komme i. Er det en hel pakke?

  På forhånd tak.

  Mange hilsner
  Anette

   • Julie
   • 23. oktober 2018
   Svar

   Hej Anette 🙂
   Mange tak skal du have.
   Mega dejligt I kan bruge opskrifterne.
   Jeg plejer at komme en blok i – du ved, i sådanne nudelpakker er det ofte delt op i de firkantede blogge. Sådan en kommer jeg i 🙂

  • Charlotte
  • 5. november 2018
  Svar

  Alt alt for sød, selvom jeg halverede mængden af sukker. Den bliver i hvert fald ikke lavet igen. Øv, havde glædet mig helt vildt, for overskriften lagde jo op til noget stort ?

   • Julie
   • 5. november 2018
   Svar

   Nå, ej det er jeg ked af du synes. Hver sine smagsløg, jeg synes nemlig ikke den er for sød. Men øv, er da ked af du blev skuffet. Den er ellers meget populær :/

  • Malene
  • 12. november 2018
  Svar

  Koger du nudlerne først og putter dem i suppen bagefter? Eller kommer du bare nudlerne direkte fra pakken i og lader dem småkoge i suppen?

   • Julie
   • 12. november 2018
   Svar

   Hej Malene. Kommer bare nudlerne direkte i og lader dem koge med suppen. Så de lige får de sidste 5 minutter ish 🙂

  • Nina Johanne Nielsen
  • 5. december 2018
  Svar

  Hej – kan man bruge østerssauce istedet for fiske?

   • Julie
   • 8. december 2018
   Svar

   Hej Nina. Jeg har ikke lige prøvet med østerssauce, så ved det faktisk ikke helt. Men tror godt det ville kunne fungere, det har vel lidt samme smag 🙂

 5. Pingback: De 10 mest læste og de 10 mindst læste fra 2018 - Julie Bruun

 6. Svar

  Den er bare go, den skal vi have her 1 januar, igen igen, go reparations mad ?

   • Julie
   • 3. januar 2019
   Svar

   Hej Kim. Ihh hvor godt, det er jeg så glad for at høre 🙂

  • Marian
  • 4. januar 2019
  Svar


  Super lækker og men ret at have. ,brugte fonden fra kylling jeg kogte med masser af grønsager.
  Havde østersauce så det brugte jeg..fungerede fint… Er lige færdig med suppen , så er klar til aftensmad med friskbagt flutes..uhmmmm??

   • Julie
   • 7. januar 2019
   Svar

   Åh det lyder bare hammergodt Marian. Så dejligt du kunne lide suppen 🙂 Og mange tak for kommentaren.

  • Simons
  • 22. januar 2019
  Svar

  Hold nu op en lækker ret. Den smager så godt. Ikke sidste gang jeg laver den. Er vild med blog og madplaner. Mums🙏🏽❤️

   • Julie
   • 22. januar 2019
   Svar

   Mange mange TAK. Så dejligt at høre

  • julius
  • 29. januar 2019
  Svar


  tror du man kan butter lime og kokosmælk i moske

  den lyder god jeg vil prøve at lave den i morgen

   • Julie
   • 1. februar 2019
   Svar

   Hej Julius. Jeg er ikke helt med på dit spørgsmål. Om man kan komme lime og kokosmælk i? Eller undlade det? 🙂

  • Anonym
  • 8. marts 2019
  Svar


  Har lige lavet den for 3. gang. Tusind tak fordi du deler alle dine gode opskrifter, Julie 🙂

   • Julie
   • 9. marts 2019
   Svar

   Åh hvor godt. Mange tak skal du have. Og tak for stjernerne ;o)

  • Laura
  • 10. marts 2019
  Svar

  Skøn suppe med torskefilet istedet for kylling. Og fiskebouillon istedet for kødbouillon. Kom fisken i de sidste 5 min, så den ikke kogte ud. Mums😋

   • Julie
   • 10. marts 2019
   Svar

   Uhm det kunne jeg godt forestille mig var lækkert. Den version må jeg også prøve 😀

  • Anonym
  • 21. marts 2019
  Svar


  Super lækker suppe og nem at lave. Vil dog undlade nudler i suppen næste gang da de næsten sugede al væden.

   • Julie
   • 22. marts 2019
   Svar

   Hejsa. Tak for din kommentar, det kan også sagtens undlades 🙂 Eller man kunne bare komme lidt mindre i 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

16 shares