Citronpandekager med citron-skyr is - Julie Bruun

Citronpandekager med citron-skyr is

10525067_10152196881316517_50038390_nPandekagerne kom frem da jeg skulle have en veninde på besøg til brunch og eftersom min køleskabsskuffe var fuld af lækre økologiske citroner, skulle brunchen bære præg heraf. Derfor bagte jeg bl.a. disse citron proteinpandekager og toppede dem med en virkelig vellykket skyr is.

Opskrift på pandekager (5-6 små pandekager)

 • 1 spsk. proteinpulver (jeg brugte denne variant fra Fitness Guru)
 • 1 tsk. sødemiddel (jeg brugte denne sød fra isis)
 • 1 knsp. salt
 • 2 æg
 • ½ tsk. vaniljepulver
 • ½ tsk. bagepulver
 • 2 spsk. HUSK loppefrøskaller, kan købes her!

 

Blend alle ingredienserne og varm lidt olie op på en pande. Hæld nu 3 små portioner dej på panden og vend dem halvejs. Fortsæt til der ikke er mere dej. Jeg fik 6 små pandekager ud af det, ønskes de lidt tykkere svarer det ca. til 5.

Skyr is med et twist af citron:

 • 2 dl skyr
 • 1/2 tsk. sødemiddel (her brugte jeg igen sød fra isis)
 • 1 stor spsk. proteinpulver (her brugte jeg igen vanilje varianten fra Fitness Guru)
 • skal af 1 citron og saften fra 1/3 af den.
 • 2 spsk mælk.

 

Bland ingredienserne i en skål, stil den i fryseren i en halv time. Tag den ud og rør rundt! Bum så er der lækker, nem og sund is.

citronpandekager-med-citrus-skyr-is21

 

Print Friendly, PDF & Email
Tags: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

0 shares