Barselsforløb - Julie Bruun

Barselsforløb

skaermbillede-2016-12-28-kl-15-20-03
skaermbillede-2016-12-28-kl-15-17-35
unnamed
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er du på barsel i eller omkring Aarhus området? Vil du gerne træne og have dit barn med til træningen? Så er du landet det helt rigtige sted.

Jeg har selv været på barsel og har (især det sidste halve år af min barsel) savnet et sted, hvor jeg kunne træne og have min søn med. Et sted, hvor man kunne bruge ungerne som en del af træningen, hvor de kunne hygge sig og lade sig underholde af lidt andre babyer og deres søde mødre. Et sted hvor man kunne gå med sin mødregruppe, blive udfordret på styrke, balance, corespænding og stabilitet. Derfor besluttede jeg mig også for selv at starte alt det her op, når jeg nu skulle arbejde igen. Så da Malene fra YO spurgte om jeg ville være en del af hendes fantastiske univers, var jeg ikke et sekund i tvivl.

Vi har startet et forløb op, hvor man kan være 10 på et hold. Et forløb er 6 uger og koster 695 kr. For de 695 kr får man også fri træning i studiet på alle andre hold under hele forløbet (plejer at koste 349 om måneden). Desuden postes der videoer af hjemmeøvelser som både kan laves med baby /uden baby og med barnevognen. Lige nu kører der forløb hver mandag formiddag 10-11 og torsdag 10.30-11.30 – næste forløb starter mandag 20/2 :o)

En typisk træning vil være hvor vi står i en cirkel, med babyerne i midten på tæpper. Så træner vi gerne hele kroppen i løbet af en time, med redskaber hvor vi udfordrer styrke, balance, stabilitet og core. Det bliver ikke med tunge vægte, men til gengæld øvelser hvor vi bruger vores egen kropsvægt. Vi træner både med og uden babyer, så har du en vågen baby hele tiden kan de sagtens være med. Har du en sovende baby, kan du bruge redskaber og lade din baby sove ude på vores terrasse. Jeg vil være med på en del af øvelserne, gå rundt og rette og forhåbentligt motivere, og hvis nogle af ungerne brokker sig lidt, tager jeg dem gerne på armen og går lidt rundt. Vi slutter ofte med lidt bækkenbundstræning og udspænding. Og lige en vigtig detalje, på vores sidste træning drikker vi kaffe og spiser kage (fra bloggen) ;o)

Hvis du tænker det kunne være noget for dig, så kan du tilmelde dig på hjemmesiden her, eller skrive en mail til info@yostudios.dk

Psst.. YO STUDIOS ligger på gågaden i Aarhus – så det er meget centralt.

Jeg håber meget at se nogle af jer, og endnu mere jeres lækre søde bebser.

skaermbillede-2016-12-28-kl-15-20-45

Kærlig hilsen Julie

Print Friendly, PDF & Email