Om mig og min blog - Julie Bruun

Om mig og min blog

Mit navn er Julie. Jeg er 27 år, bor i Aarhus med min kæreste Mads og vores søn Noah på et år. Jeg er uddannet fysioterapeut og arbejder nu som selvstændig med personlig træning, kostvejledning, fysioterapi, træning med gravide, træning med babyer og deres fitte mødre, og så underviser jeg på almindelige styrkehold. Jeg er i gang med en akupunktur uddannelse og så skriver jeg på en kogebog, som udkommer til foråret.

Jeg har altid gang i en hulans masse projekter, jeg har krudt i røven, er ret så aktiv, men spiser til gengæld også hele tiden. Jeg elsker god mad, og jeg elsker at lave mad. Det perfekte mad for mig, er noget som er forholdsvis sundt, ekstremt velsmagende og let at lave. Her er ingen løftede pegefingre, blot en spandfuld inspiration til at gøre dine kostvaner lidt sundere og din krop stærkere.

Jeg er afhængig af hygge, kaffe, boller med ost, kage (flere gange ugentligt) og så kan jeg ikke sidde stille. Velkommen til min blog, snup en masse opskrifter, tag et kig på madplanerne, eller lad dig inspirere af træningsvideoer og madidéer til småbørn. Spørg endelig hvis der er noget du er i tvivl om.

Er du interesseret i enten personlig træning, kostvejledning eller at komme på nogle af mine forløb? Så tøv endelig ikke, skriv mig en mail på juliebruuns@gmail og hør mere :o)

 

SAMARBEJDE OG SPONSOREREDE INDLÆG

Jeg laver af og til sponsorerede indlæg, men kun med produkter jeg kan stå 100 % inde for. Anmeldelserne er min egen holdning og min ærlige mening. Når jeg takker ja til et sponsoreret indlæg, skal produktet eller oplevelsen kunne skabe et indlæg, som gavner mine læsere og passer ind til min blog.

Det vil stå klart at indlægget er sponsoreret, og virksomhedens navn er også nævn tydeligt. Hvis du har et projekt som du gerne vil have mig med på, er du velkommen til at kontakte mig på juliebruuns@gmail.com eller Buzzanova på info@buzzanova.com

Du kan se eksempler på tidligere sponsorerede indlæg her, her og her.

 

COPYRIGHT

Du må meget gerne bruge mine opskrifter, det bliver jeg kun glad for. Det er super fedt, når mine opskrifter bliver brugt, men til gengæld knap så fedt hvis mine opskrifter kopieres uden link hertil, ellers hvis mine billeder snuppes uden aftale.

 

MIT CV:

Uddannelser og kurser:

 • 2012: uddannet gennem Fitness World som holdinstruktør i Stram op
 • 2012: uddannet gennem Fitness World som holdinstruktør i Puls Styrke
 • 2012: uddannet gennem Fitness World som holdinstruktør i Mave/balle/lår
 • 2012: uddannet gennem Fitness World som holdinstruktør i Body Fit
 • 2013: kursus i kineshio tape, Elastic Therapeutic Taping
 • 2013: uddannet gennem VIA University College som Fysioterapeut
 • 2013: kursus i idrætsfysioterapi, med speciale i knæ, ankel og fod området. Dette kursus tog jeg på La Santa.
 • 2014: basiskursus i ultralydsscanning
 • 2014: kursus i triggerpunkt akupunktur
 • 2015: Uddannet gennem AT-work som kostvejleder med speciale i vægttab
 • 2016-: i gang akupunktøruddannelse, som forventes færdig i 2018

 

Jobs:

 • 2012-2015: har arbejdet på Råbar i Aarhus, hvor jeg ud over at være på caféen, har kørt lidt kokkeskoler med undervisning i hvordan man laver rawfood.
 • 2014-2016: har arbejdet som selvstændig fysioterapeut på en inside klinik i Aarhus N
 • 2014: vikar på en fys-klinik i Horsens
 • 2014-2015: har kørt noget elastiktræning med en virksomhed i Højbjerg med baggrund som fysioterapeut
 • 2014-2016: underviser på fitness instruktør uddannelsen gennem AT work
 • 2014-2016: blogger her hos Bloggers Delight
 • 2015-2016: underviser på massør uddannelsen gennem AT work
 • 2015-2016: underviser på kursus i idrætsskader og kineshiotape gennem AT work
 • 2016-: underviser i Shape og Core i YO STUDIOS Aarhus C
 • 2016-: underviser på barselsforløb og gravidforløb i YO STUDIOS Aarhus C
 • 2016-: personlig træner og kostvejleder i YO STUDIO Aarhus C
 • 2016-: blogger hos Buzzanova
Print Friendly

8 Comments

 • Reply
  bente
  9. december 2016 at 7:40

  hvor mange følgere har du 🙂

  • Reply
   Julie
   9. december 2016 at 10:25

   Hej Bente.
   Tænker du på bloggen her eller på min Instagram eller hvordan?
   Jeg har omkring 130.000 sidevisninger om måneden og 25.000 unikke. Det svinger meget 🙂
   På min Instagram har jeg 24.700 følgere
   Håber det er svar nok

 • Reply
  Helle
  23. januar 2017 at 12:51

  Hej Julie,
  Lige lidt ros herfra 😉
  Har lige kigget din blog igennem, da jeg selv skal til at begynde på kur. Det eneste jeg kan sige er Hold da op! Rigtig lækre opskrifter som jeg glæder mig rigtig meget til at prøve af! Havde aldrig troet man kunne glæde sig af en kur og måske endda komme til at nyde den lidt 😀 tak for det!

  • Reply
   Julie
   23. januar 2017 at 13:29

   Hej Helle
   Ihh mange tak. Hvor er det bare dejligt at høre.
   Jeg er vildt glad for du kan bruge opskrifterne.
   Held og lykke med kuren 😉
   Kh. Julie

 • Reply
  susanne
  9. februar 2017 at 15:21

  Hej Julie
  ser din lækre opskrift på grønlål salat hvor mange personer er den til og hvad er antalet general på dine opskrifter

  • Reply
   Julie
   10. februar 2017 at 10:17

   Hej Susanne
   Mine opskrifter er ofte til 3-4 mennesker. Alt efter hvor meget man spiser 😉 Salaterne rækker ofte til 3, mine simreretter og den salgs rækker tit til 4.
   Kh. Julie

 • Reply
  Laura Ladefoged
  30. marts 2017 at 18:23

  Tak Julie! Tak for nogle fantastiske madplaner og indkøbslister, du har virkelig gjort vores hverdag mere smagfuld og lettere ?

  • Reply
   Julie
   3. april 2017 at 20:23

   Hej Laura.
   Tusinde tak, sikke en dejlig besked. Det er jeg bare SÅ glad for 🙂

  Leave a Reply