Ugens madplan: spinatpandekager, pastapesto, lasagne og kylling-kål i spicy flødeostsauce - Julie Bruun

Ugens madplan: spinatpandekager, pastapesto, lasagne og kylling-kål i spicy flødeostsauce

Så er år 2018 skudt godt i gang, og der skal da også en masse nye madplaner over disken i dette år.

Januar er for rigtig mange lig med en lidt sundere livsstil, og en masse grønne og næringsrige retter – det skal mine madplaner selvfølgelig også afspejle. Så i denne uge har jeg proppet masser af grønt ind i planen og jeg håber I har lyst til at prøve nogle af opskrifterne af. Den rækker som altid til 3-4 personer (nok nærmere 2 voksne og 2 børn, eller 2 voksne + rester til madpakken). Retterne er nemme og overskuelige, de kræver ikke nogle fancy ingredienser. Jeg har fokus på at genbruge råvarerne og retterne, så du sparer både tid og penge. Indkøbslisten er sat ind, den kan printes – så skulle det gerne være super nemt og en smule spændende at leve sundt 🙂

Rigtig god uge 2 til jer.

 

Madplan uge 2

 

 

Indkøbsliste

print

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  • Malene
  • 8. januar 2018
  Svar

  Man skal vel lave dobbelt bolognese om torsdagen, ik?

   • Julie
   • 10. januar 2018
   Svar

   Jo 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

1 share