Julegaveønske-inspiration og en rabatkode på dette ur - Julie Bruun

Julegaveønske-inspiration og en rabatkode på dette ur

 

 

Egentlig startede dette ud med at være en liste blot til eget brug, som jeg kunne sende rundt til familien. Men det gik op for mig at nogle af jer måske også kunne have gavn af den. Faktisk startede det også med at jeg ikke kunne komme i tanke om noget som helst, jeg kunne ønske mig. Vi kigger ret intensivt på hus lige nu, og vi kommer derfor til at mangle en hulans masse boligting snart (forhåbentlig, hvis vi finder det hus) – men det kan godt være lidt svært at ønske sig tingene før vi har set huset. Så jeg har brugt en pænt stor sjat tid på at surfe rundt på nettet og søge efter inspiration til min ønskeliste. Nu er den lavet og jeg har fundet overraskende mange ting, som jeg ikke vidste jeg stod og manglede. Håber I kan bruge lidt inspiration til at få lavet jeres egen helt perfekte ønskeliste

Uret på billedet er fra Daniel Wellington, og er modtaget i gave (så det er dog ikke et jeg ønsker mig længere), men det kunne jo være du stod og manglede et ur – så tipper jeg lige om dette. Der er nemlig ganske billigt og utrolig fint og feminint, og så kan du få 15 % rabat på det med koden JULIEBRUUN lige nu.  Så hvis ikke du selv mangler et, kunne det også være en idé til en af dine nærmeste. Det ur jeg har på hedder Classic Petite Melrose og kan findes lige her. Ellers kommer her alle de ønsker jeg ahr fundet frem til:

 

Ønsker til badeværelset

  • Nye lækre håndklæder, f.eks. disse eller disse – jeg har bestemt mig for at alle vores håndklæder skal være ens. Lige nu har vi bare en stor samling af blandede håndklæder fra hver af vores barndomshjem, og de er egentlig ikke specielt kønne. Så nu sker det sgu, vi må eje vores helt egne :p
  • En ny sæbedispenser, jeg har denne fra Vipp i køkkenet og vil også gerne have den på badeværelset, måske blot i en ny farve.
  • Fine planter, jeg er ret vild med monsteraplanten og gerne i en kurv som her
  • Et spejl over vasken, f.eks. dette fra HAY eller det her fra IKEA
  • Pynt, billeder og lys: måske en lidt skæv plakat i en hvid ramme, måske et fad som dette til at have sine parfumer på, duftpinde, eller en ny vasketøjskurv (denne her er ret flot, men også ret dyr), toiletrulleholder: denne eller denne, og måske en håndklædeholder (som denne stige)

Køkkenting

  • En lille gryde til Noahs havregrød om morgenen, lige nu har vi kun 1 lille – så vi har kæmpe gryder i brug bare for at koge et æg
  • Salt og peberkværn, måske disse fra Menu, mine gamle er gået i stykker
  • En dejsnitter (for prøv lige at lur hvor fine brød man kan lave med sådan en)
  • Et par kondibøtter både til opbevaring af kerner, nødder, frø osv. Men også til at folde en dej i – i processen mod de perfekte boller (siger seje bagemutter Cathrine – link ovenfor)

 

Ønsker til boligen ellers

 

Ønsker til mig selv (startbilledet)

 

 

Rigtig god jul derude, og god fornøjelse med at fikset den perfekte ønskeliste :o)

print

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Previous Post Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

0 shares