Ugens madplan: bagt laks, pizza, green curry og pasta med spicy tomatsauce og chorizo - Julie Bruun

Ugens madplan: bagt laks, pizza, green curry og pasta med spicy tomatsauce og chorizo

Så er det jo næsten uge 46, og en dejlig uge er netop gået. I sidste uge var dette på madplanen! I den kommende uge kan du glæde dig til en aften med fisk, en skøn krydret pastaret med kylling og chorizo, green curry med oksekød, ris og salte peanuts og hjemmelavet pizza! Der er endda lagt op til en hjemmebagt sundere chokoladekage også. Planen her rækker til 3-4 personer (alt efter hvor meget I spiser)

Jeg håber I får en skøn uge 46 – måske den bliver lidt lettere af at smutte ned og handle ind nu efter indkøbslisten her. Så skal du ikke lægge hovedet i blød hver aften i den kommende uge, eller bruge oceaner af tid i køkkenet.

 

Madplan uge 46

 

 

Indkøbsliste

print

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Previous Post Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

0 shares