Madplan uge 40 - Julie Bruun

Madplan uge 40

Madplanen for uge 40 byder på falafler, ærtedip, salat, pandekager, clubsandwich og en pastaret med laks og kokossauce. Håber I kan bruge lidt inspiration herfra.

Mine madplaner rækker til 2 voksne og 2 mindre børn (der spiser knap så meget), lav gerne dobbeltportion, for at få det række længere, måske også til en portion til fryseren. Retterne er super nemme og ganske sund. Jeg har fokus på at genbruge råvarerne og spise rester, så det både gøres så billigt og så tidsbesparende som muligt. Derfor når der står “lav dobbeltportion”, har jeg sat dobbelt mængder på indkøbslisten.

 

Madplan uge 40

 

 

Indkøbsliste

print

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Previous Post Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

0 shares