Madplan uge 33 - Julie Bruun

Madplan uge 33

Hej derude.

Er vi vendt tilbage til arbejdet igen? Eller skulle der mon sidde nogle af de heldige, som har ferie nu? Her hjemme er vi i hvert fald godt i gang med hverdagen igen, men det er slet ikke så skidt. Faktisk elsker jeg hverdagen næsten lige så meget som ferien. Det jeg elsker ved ferie og weekender er selvfølgelig tiden med min familie, hvor vi alle har fri og kan nyde hinandens selskab. Men hverdagen er nu tæt på at være lige så skøn.

Jeg håber denne madplan kan lette jeres hverdag lidt i den kommende uge. Jeg har i hvert fald forsøgt at gøre det så nemt for jer som muligt, med indkøbsliste – hvor det hele kan klares allerede i dag. Så spares der en del tid de kommende dage. Jeg håber I kan bruge den, eller dele af den. Rigtig god uge 33

Psst.. hvis du vil se sidste uges madplan, som stod på squashpasta i den lækreste peberfrugtpesto, en salat med grøn pesto og hvidløgsmarinede tigerrejer, en pasta med kylling, chorizo, tomatsauce og frisk basilikum, og så en skøn krydret tomatsuppe med friske krydderurter og hjemmebagt brød – så kan den ses lige her! 

 

Madplan uge 33

 

 

Indkøbsliste

 

print

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  • Anette
  • 14. august 2017
  Svar

  Hej Julie,
  Tak for en skøn blog 🙂
  Når du i madplanerne foreslår, at retterne laves dobbelt, er det så indberegnet i handlelisten? 🙂

   • Julie
   • 14. august 2017
   Svar

   Jeps det er det nemlig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

0 shares