Madplan uge 23 - Julie Bruun

Madplan uge 23

Skærmbillede 2017-05-31 kl. 12.55.54

Uge 22 er ved at være forbi, og en ny uge starter i morgen. Hvis du vil gøre det nemt for dig selv, kunne det være du skulle hoppe med om bord på madplans-bølgen? Så slipper du for at vride din hjerne for idéer til aftensmaden hver dag. Du slipper for at stå i Netto (som alle andre) kl 17 og panikke over hvor mange mennesker der er.

Her kan du få det hele handlet idag, spare dig selv for en masse tid i løbet af ugen og samtidig også spare penge, ved at genbruge retterne, evt. fylde fryseren op. Det er da praktisk :o)

Sidste uges madplan bød på kun 3 retter, som så blev genbrugt og hevet og strukket i, så de rakte til hele ugen. Den kan du se lige her. For uge 23 er der 4 retter på planen, de er alle nemme og sunde. De svarer til 3 voksne, eller 2 voksne og 2 børn.

God fornøjelse og god uge 23.

 

Madplan uge 23

 

 

Indkøbsliste

Skærmbillede 2017-05-31 kl. 12.49.36

velbekomme

print
Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Previous Post Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

0 shares