Madplan uge 14 - Julie Bruun
Madplaner

Madplan uge 14

Skærmbillede 2017-03-30 kl. 09.26.20

I torsdags sendte jeg et nyhedsbrev ud til dem, som har tilmeldt sig det. I brevet delte jeg madplanen for næste uge. Jeg er nemlig taget et smut til København med min familie, for at fejre min lillesøsters fødselsdag, og så bare for at hygge og slappe lidt af. Derfor ville jeg gerne være lidt på forkant med madplanen. Hvis I ikke har tilmeldt jer nyhedsbrevet, kan I gøre det lige her.

Jeg linker lige her til de retter som kom på planen, selve indkøbslisten kan I få igennem brevet.

Rigtig god fornøjelse med det, og god uge 14 til jer :o)

 

 

Hvis I vil se flere madplaner..

Bød uge 11 på et thai inspireret fiskefad, en simreret med oksekød, grønt og karry, en pastaret med kylling og en citron-oregano-flødesauce og en blomkålsrisotto med svampe, citron og parmesan på næste uges plan.

Uge 12 havde også thaimad på menuen, denne gang en kyllingeret med lime, ingefær, kokosmælk og peanutbutter. En anden ret med kylling (og grønt) og så en cremet paprika-flødesauce, der var en hurtig løsning på den franske klassiske qoc au vin, og laks med pesto og grøn hummus ved siden af.

I uge 13 kunne du få opskrifter på kyl og kål i cremet og spicy pikantost-sauce, majspandekager med kikærtefyld samt den bedste marinade på mango-chutney-kylling. Der var lidt indisk boller i karry og en karrykokos suppe på menuen.

 

velbekomme

Print Friendly

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Pernille
  3. april 2017 at 8:34

  Hvordan får man indkøbsslisten? Jeg er tilmeldt nyhedsbrevet.

  • Reply
   Julie
   9. april 2017 at 18:26

   Hej Pernille. Beklager mit sene svar. Du skulle meget gerne have modtaget det så på mail, via mit nyhedsbrev. Jeg har i hvert fald forsøgt at sende det ud til alle som er tilmeldte ;o)

 • Reply
  Randi Bigum Lyngsø
  4. april 2017 at 10:31

  Hej Julie

  Jeg er meget glad for din blog og finder med stor glæde inspiration til sundere aftensmad vha. din madplan. Jeg har et spørgsmål til madplan uge 14 (billedecollagen). Der er vist et billede af en grøn salat med broccoli, avocado, ruccola og ærter samt pinjekerner, men den er ikke nævnt nogle af ugedagene. Den ser lækker ud og ville høre om du vil uploade en opskrift på denne, hvis den ikke allerede findes på din blog (det har jeg ikke kigget efter).
  Vh. Randi

  • Reply
   Julie
   9. april 2017 at 18:24

   Hej Randi. Mange tak skal du have. Jeg er så glad for at du kan bruge det 🙂 Salaten fremgår også i madplanen og er linket til. Det er den som hedder “grøn salat” og som er på om mandagen 🙂

   • Reply
    Randi Bigum
    10. april 2017 at 10:12

    Hej Julie
    Hvor pinligt:-) Tak for dit svar. Nu er der ingen undskyldning for ikke at lave den:-)

    • Reply
     Julie
     14. april 2017 at 8:53

     Det skal du slet ikke tænke på 😉

 • Reply
  Anna
  17. april 2017 at 12:10

  Jeg har aldrig fået indkøbssedlen til denne uge. Kan du mon sende nyhedsbrevet igen?

  Mvh Anna

  • Reply
   Julie
   26. april 2017 at 6:42

   Hej Anna. Åh beklager jeg først ser din kommentar nu. Går ud fra det er for sent? Ellers må du sige til 😉 Så sender jeg med det samme.

  Leave a Reply