Verdens nemmeste og lækreste kokostoppe - Julie Bruun

Verdens nemmeste og lækreste kokostoppe

DSC06851

DSC06863

Okay, de her må jeg bare dele med jer. Det er nok den største optur jeg har haft denne uge, da jeg fik opskriften på de her, og endnu bedre – da jeg smagte dem.

I onsdags var jeg på kursus i Viborg på min akupunkturuddannelse (Viborg Helsepraktik) – i deres kantine lå de her lækre kokostoppe og fristede. Jeg kunne ikke modstå fristelsen og købte mig en, den bedste kokostop jeg har smagt i mit liv.

Da jeg kom hjem kunne jeg ikke helt slippe dem og havde egentlig planer om selv at forsøge at genskabe dem. Men da jeg kom på skole igen igår, spurgte jeg alligevel sødt om man kunne fritte opskriften ud af dem. Det fik jeg, og jeg siger det bare… 2 sølle ingredienser (+ chokolade) og wupti, verdens bedste kokostop.

Så nej, jeg har ikke selv fundet på opskriften (desværre) og nej, de er heller ikke sådan super sunde. Men de er bare for lækre og for nemme til ikke at dele med jer. Gør jeg selv den tjeneste at handle de få ingredienser ind og prøv dem i aften.

Opskriften svarer til 13-14 styk.

 

Kokostoppe

 

 1. 1 dåse kondenseret mælk (findes blandt bageartikler i et supermarked)
 2. 300 g kokosmel
 3. 100 g mørk chokolde

 

 1. Åben dåsen med kondenseret mælk og kom det i en skål sammen med kokosmelet
 2. Rør det sammen og form en masse kokostoppe (jeg lavede bare kugler)
 3. Kom dem på en bageplade beklædt med bagepapir og giv dem 15 minutter i ovnen ved 150 grader
 4. Sæt et vandbad over med chokolade
 5. Når kokostoppene kommer ud af ovnen, dyppes bundene her i. Placer dem med bunden op ad på bagepladen, så chokoladen kan stivne
 6. Når den er stivnet, vend dem og kom lidt chokolade hen over dem også (jeg trak en ske frem og tilbage over dem, for at få det mønster der). Stil dem evt. lidt på køl og spis

DSC06853

DSC06876

velb

print

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

 1. Svar

  Åh kokostoppe er fantastiske! Og nemt 😀 Uhm

  – A

   • Julie
   • 3. marts 2017
   Svar

   Ej hvor godt du synes det 🙂 Jeg er også selv ret stor fan 😉

  • Ann-Kristin
  • 24. marts 2017
  Svar

  Så er kokostoppene lavet og netop prøvesmagt? De er simpelthen så gode!? Tak for opskrift og altid dejlig inspiration?

  • Anja
  • 29. maj 2017
  Svar

  Kan de fryses 🙂

   • Julie
   • 30. maj 2017
   Svar

   Det tænker jeg sagtens de kan 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

52 shares