Ugens madplan: lasagne, gulerodssalat, laks med pesto og squashpasta-salat - Julie Bruun

Ugens madplan: lasagne, gulerodssalat, laks med pesto og squashpasta-salat

skaermbillede-2016-10-27-kl-12-57-42

Endnu en uge er gået. Denne uge lidt anderledes end normalt, da jeg jo har sagt mit faste job op som fysioterapeut (det kan du læse mere om her, hvis du er nysgerrig). Så en ret overskuelig uge, med lidt mere tid end normalt. Virkelig dejligt! Og Mads er kommet hjem igen, også skønt. Hvad har ugen så budt på? Jeg har bl.a. haft fødselsdag. 28 år, for hulan hvor bliver tiden af? Så vi har hygget lidt med både familie og venner, og har selvfølgelig fået en masse lækkert mad. Arbejdsmæssigt, har jeg knoklet lidt med personlig træning, kostvejledning, mine hold og forløb i YO, min blog selvfølgelig. Vi har været i fotostudie og skyde billeder til kogebogen og jeg har været i skole i Viborg med min akupunktur uddannelse (som i øvrigt er møghamrende spændende) ;o) Har I mon haft en lige så lækker uge? Nå, – nu til madplanen. Et tip: smut ud og handle idag og gør det lidt nemmere for dig selv og familien at komme igennem næste uge. Så slipper du for “hvad skal vi mon have i aften” “åh, nu har vi ikke fået handlet, vi henter en pizza” situationer.

 

Madplan uge 45

 

 

 Indkøbsliste

skaermbillede-2016-10-27-kl-12-50-36

velb

print

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

 1. Svar

  WAW! Det lyder bare som en skøn uge. En af dem hvor man virkelig kan mærke at det rykker i livet på den gode måde. Jeg ønsker dig alt det bedste med alt det nye og ikke mindst med kogebogen.

   • Julie
   • 7. november 2016
   Svar

   Hej Marina.
   Mange tak skal du have.
   Hvor er du sød.
   Det er dejligt ja, tusinde tak altså.
   Kh Julie

 2. Svar

  Det lyder som en masse super lækkert mad du har fundet frem til 🙂 Gør det det hver uge? Og har du nogensinde overvejet en måltidskasse og få næsten færdiglavet sund og variende mad leveret til døren?

   • Julie
   • 13. november 2016
   Svar

   Mange tak. Ja det gør jeg 🙂 Altså deler en madplan.
   Nej det har jeg faktisk ikke rigtigt, jeg kunne sagtens finde på at få mine varer leveret. Det har jeg prøvet før, og det er også skønt. Men jeg vil helst ikke have færdiglavede retter leveret, da jeg for det første foretrækker at lave maden selv, så ved jeg både hvad der er i, + jeg elsker at lave mad. Hvis jeg fik leveret færdiglavede retter, havde jeg jo heller ikke noget at putte på bloggen og dele med mine læsere 😉
   Men en gang i mellem kunne det da være lækkert nok at få noget leveret, uden at røre en finger 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

0 shares