Billeder fra i søndags og opskrift på dagens smoothie - Julie Bruun

Billeder fra i søndags og opskrift på dagens smoothie

i boden

smoothies

Hvis du var en af dem, som kiggede forbi i søndags og sagde hej – så mange tak og ihh så hyggeligt. Vi havde en super skøn dag, med vildt mange positive mennesker. Både jer som følger med i forvejen, som var kommet for at hilse på (tak), og nogle helt nye folk, som smagte vores snickersbidder og var super søde også. Jeg havde helt ondt i kæben af at smile, da dagen var forbi.

Ud over de her snickersbidder, delte vi også små jordbærsmoothies ud. De var også rigtig populære, især hos mindre børn. Derfor tænker jeg at dele denne opskrift med jer

De her smoothies består af jordbær og banan, samt ingefær og citron. På den måde var de både søde og friske, en kombination som de fleste vist elsker. Opskriften svarer til 2 store glas.

Ud over opskrift, kan I se lidt stemningsbilleder fra dagen. Stinnas dygtige fotograf far var også forbi for at tage et par billeder, er de ikke blevet meget gode? ;o)

 

Opskrift på jordbærsmoothie

 

  • 150 g. frosne jordbær
  • 2 dl mælk
  • 1 banan
  • 1-2 spsk citronsaft (alt efter hvor syrlig du ønsker den)
  • en lille stump frisk ingefær (ca. 1-2 cm)

 

  1. Kom det hele i en blender (du kan godt skralde ingefæren, men den kan faktisk også sagtens bruges med skrald på) og nyd dem iskolde

 

in action

snickers

os

velb

print

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Previous Post Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

0 shares